ForumForum  PortaliPortali  Lajme rreth Nini-t  RegjistrohuRegjistrohu  GalleryGallery  PytėsoriPytėsori  KėrkoKėrko  Lista AnėtarėveLista Anėtarėve  Grupet e AnėtarėveGrupet e Anėtarėve  identifikimiidentifikimi  
Lusim antaret qe te jene sa me aktiv ne forum, dhe te postojn sa me shume, sepse kohve te fundit jemi duke u bere te kontrolluar nga menagjeri i Florencia Bertottit, Florit. Ju lusim qe te keni parasysh kete dhe te jeni sa me aktiv ne postimin e mesazheve, natyrisht pa i thyer rregullat. Nese ka ndonje antar qe nuk eshte i kenaqur me forumin, le te lajmerohet ne forum, dhe le te shpreh pakenaqesite e tij. Ata qe jane sa me aktiv, do selektohen me shume ne letren qe do dergohet tek Florencia Bertotti.

Share | 
 

 filmography de floricienta

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė 
AutoriMesazh
Serafina..
Vdes per Florin
Vdes per Florin


Female Numri i postimeve : 1050
Age : 19
Vendndodhja : en foro de florencia bertotti mas lindo....
Kenget e preferuara te Floricientes? : te siento un enorme dragon todos de flor
Disponimi i pergjithshem : e hareshme
Registration date : 11/06/2009

MesazhTitulli: filmography de floricienta   Fri Jul 31, 2009 6:01 pm

Filmografķa Televisión

Dulce Ana - 1995
90-60-90 Modelos - 1996
De corazón - 1997
Verano del ’98 - 1999-2000



Culpables - 2001
Son amores - 2002-2003
Floricienta - 2004-2005

Cine

Mala Época - 1998
El Faro - 1998
Déjala Correr - 2001
Teatro

Son amores - 2002
Floricienta - 2004-2005-2006-2007 (2004: Floricienta en el Teatro 2005:Floricienta, Princesa de la Terraza, 2006: Floricienta, el tour de los sueńos, 2007: Floricienta el tour de los sueńos en Mexico..)
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
Shiko profilin e anėtarit
Libona
Vdes per Florin
Vdes per Florin


Female Numri i postimeve : 7095
Age : 23
Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas!
Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas...
Disponimi i pergjithshem : alegra y triste
Registration date : 13/09/2008

MesazhTitulli: Re: filmography de floricienta   Fri Jul 31, 2009 8:48 pm

gracias...

_________________


F&F xsiempe..miss you!
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
Shiko profilin e anėtarit http://s'kom.com
Edona
Vdes per Florin
Vdes per Florin


Female Numri i postimeve : 6018
Age : 20
Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI
Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"...
Disponimi i pergjithshem : e hareshme
Registration date : 13/12/2008

MesazhTitulli: Re: filmography de floricienta   Sat Aug 01, 2009 8:17 pm

no entenio por que es er pero gracias serafina...
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
Shiko profilin e anėtarit
Libona
Vdes per Florin
Vdes per Florin


Female Numri i postimeve : 7095
Age : 23
Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas!
Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas...
Disponimi i pergjithshem : alegra y triste
Registration date : 13/09/2008

MesazhTitulli: Re: filmography de floricienta   Sun Aug 02, 2009 1:19 pm

que buena es FLORcita

_________________


F&F xsiempe..miss you!
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
Shiko profilin e anėtarit http://s'kom.com
Sponsored content




MesazhTitulli: Re: filmography de floricienta   Today at 5:34 pm

Mbrapsht nė krye Shko poshtė
 
filmography de floricienta
Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Florencia Bertotti Kosovo - FBK :: Te tjera :: Te tjera-
Kėrce tek: