Lusim antaret qe te jene sa me aktiv ne forum, dhe te postojn sa me shume, sepse kohve te fundit jemi duke u bere te kontrolluar nga menagjeri i Florencia Bertottit, Florit. Ju lusim qe te keni parasysh kete dhe te jeni sa me aktiv ne postimin e mesazheve, natyrisht pa i thyer rregullat. Nese ka ndonje antar qe nuk eshte i kenaqur me forumin, le te lajmerohet ne forum, dhe le te shpreh pakenaqesite e tij. Ata qe jane sa me aktiv, do selektohen me shume ne letren qe do dergohet tek Florencia Bertotti. |
|
| Sa ankth keni?Shikoni! | |
| | Autori | Mesazh |
---|
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Sa ankth keni?Shikoni! Sun May 31, 2009 2:48 am | |
| SA ANKTH PERJETONI?
Cila eshte masa e ankthit te perjetuar prej jush? Per te mesuar kete plotesoni testin e meposhtem, duke iu pergjigjur ēdo fjalie, me PO, nese ajo qe thuhet ne te eshte e vertete, dhe me JO nese ajo qe thuhet ne te nuk eshte e vertete per ju. 1. Une nuk lodhem shpejt. _________ 2. Une kam shqetesime nga te ardhurit per te vjelle.________ 3. Une mendoj se nuk jam me teper nervoz se shumica e njerezve te tjere.________ 4. Une kam shume pak dhimbje koke._________ 5. Une punoj mjaft I tensionuar.______ 6. Une smund te perqendrohem ne nje gje._____ 7. Une shqetesohem per parate dhe punen._____ 8. Une ve re vazhdimisht, se me dridhen duart, kur perpiqem te bej diēka.____ 9. Une ndiej turp jo shume me shpesh se te tjeret.______ 10. Une kam diarre nje here ne muaj, ose me teper._____ 11. Une shqetesohem shume per fatkeqesite qe mund te ndodhin._____ 12. Praktikisht une nuk ndiej turp asnjehere._____ 13. Shpesh frikesohem se do te me zere turpi._____ 14. Une shoh shpesh endrra te frikshme.____ 15. Duart dhe kembet e mia jane zakonisht mjaft te ngrohta. _____ 16. Une djersitem mjaft kollaj, madje edhe ne ditet e fresketa._____ 17. Disa here, kur jam i/e sikletosur djersitem aq shume saqe me bezdiset vetja._____ 18. Zor ndonjehere te ve re se me rreh zemra fort dhe se nuk ngopem me fryme._____ 19. Une ndihem i uritur pothuaj se gjithe kohen.____ 20. Une shqetesohem rralle nga kapslleku._____ 21. Une kam shume shqetesime stomaku._____ 22. Une kam pasur periudha qe sme ka zene gjumi nga shqetesimi.____ 23. Gjumi im eshte jo i rregullt dhe i shqetesuar.____ 24. Une enderroj vazhdimisht per gjera, per te cilat nuk u tregoj njerezve te tjere.____ 25. Une sikletosem kollaj.____ 26. Une jam me shume i mdjeshem se shumica e njerezve te tjere._____ 27. Une ndjej se vazhdimisht jam i shqetesuar per diēka.____ 28. Une do te deshiroja te isha po kaq i lumtur sa te tjeret.___ 29. Zakonisht une jam i qete dhe nuk shqetesohem kollaj.____ 30. Une qaj kollaj.____ 31. Pothuaj se gjithe kohen une ndjej ankth per dike apo per diēka._____ 32. Une jam i lumtur shumicen e kohes.____ 33. Une nervozohem kur me duhet qe te pres.____ 34. Une kam periudha te tilla paqetesie sa nuk mund te rri gjate ne nje vend.____ 35. Disa here une shqetesohem kaq shume, sa e kam te veshtire qe te fle.____ 36. Disa here une kam ndjere se me jane grumbulluar kaq shume veshtiresi, sa qe nuk do mundja ti perballoja.____ 37. Duhet te pranoj se disa here une jam shqetesuar jashte mase per diēka qe realisht nuk ja ka vlejtur.____ 38. Une kam shume pak frike ne krahasim me shoket e mi.____ 39. Une jam frikesuar nga njerez dhe gjera, qe e dija se nuk do me demtonin.____ 40. Pa dyshim, here pas here, une ndohem i padobishem.____ 41. Une e kam te veshtire te perqendrohem ne nje pune, apo ne nje detyre.____ 42. Zakonisht une jam i vetedijshem.____ 43. Une jam I prirur qe ti marr gjerat me veshtiresi.____ 44. Une jam nje person shume i tensionuar.____ 45. Shumicen e kohes jeta eshte shume e lodhshme per mua.____ 46. Here pas here une mendoj se sjam fare mire._____ 47. Pa dyshim, mua me mungon besimi tek vetja.____ 48. Disa here une e ndjej se jam gati duke humbur kontrollin.____ 49. Une terhiqem kur ndesh kriza dhe veshtiresi.____ 50. Une kam plotesisht besim tek vetja.____ Ų Per te nxjerre rezultatet, ju do ti jepni vetes suaj nga nje pike, per ēdo fjali, ku pergjigja juaj perputhet me pergjigjet e meposhtme: 1. JO 14. PO 27 .PO 39. PO 2. PO 15. JO 28 .PO 40. PO 3. JO 16. PO 29. JO 41. PO 4. JO 17. PO 30. PO 42. PO 5. PO 18. JO 31. PO 43. PO 6. PO 19. PO 32. JO 44. PO 7. PO 20. JO 33. PO 45. PO 8. PO 21. PO 34. PO 46. PO 9. JO 22. PO 35. PO 47. PO 10. PO 23. PO 36. PO 48. PO 11. PO 24. PO 37. PO 49. PO 12. JO 25. PO 38. JO 50. JO 13. PO 26. PO Ų Si ti interpretoni rezultatet? 19 pike = shenja mesatare te ankthit. Nen 19 pike = shenja nen mesatare te ankthit. Mbi 19 pike = shenja mbi mesatare te ankthit. KUJDES! Nese grumbulloni mbi 35 pike, ju medoemos duhet te beni diēka qe te pakesoni ankthin tuaj. Ai ju kercenon seriozisht. | |
| | | Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Sa ankth keni?Shikoni! Sun May 31, 2009 2:13 pm | |
| 1.JO 2.JO 3.PO 4.PO 5.PO 6.JO 7.PO 8.JO 9.JO 10.!!!SPE KUPTOJ 11.PO} 12.JO 13.PO 14.JO 15.PO 15.JO 16.PO! 17.PO 18.JO.................................................MA SHUME PO PRITOJ MU PERGJIGJ ME FAL Bona. | |
| | | Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Sa ankth keni?Shikoni! Sun May 31, 2009 4:36 pm | |
| | |
| | | rrita Mik i Forumit
Numri i postimeve : 323 Age : 34 Vendndodhja : prizren Kenget e preferuara te Floricientes? : porque , te siento, desde que te vi -benjamin rojas Disponimi i pergjithshem : happy with my erreway Registration date : 15/09/2008
| Titulli: Re: Sa ankth keni?Shikoni! Fri Jun 05, 2009 11:49 am | |
| 1. Une nuk lodhem shpejt. _____Jo____ 2. Une kam shqetesime nga te ardhurit per te vjelle.____po____ 3. Une mendoj se nuk jam me teper nervoz se shumica e njerezve te tjere._____jo___ 4. Une kam shume pak dhimbje koke.____po_____ 5. Une punoj mjaft I tensionuar.____jo__ 6. Une smund te perqendrohem ne nje gje._jo____ 7. Une shqetesohem per parate dhe punen.___jo__ 8. Une ve re vazhdimisht, se me dridhen duart, kur perpiqem te bej diēka.__po__ 9. Une ndiej turp jo shume me shpesh se te tjeret.__po____ 10. Une kam diarre nje here ne muaj, ose me teper.__jo___ 11. Une shqetesohem shume per fatkeqesite qe mund te ndodhin.__po___ 12. Praktikisht une nuk ndiej turp asnjehere.__jo___ 13. Shpesh frikesohem se do te me zere turpi.___jo__ 14. Une shoh shpesh endrra te frikshme.__po__ 15. Duart dhe kembet e mia jane zakonisht mjaft te ngrohta. __jo___ 16. Une djersitem mjaft kollaj, madje edhe ne ditet e fresketa.__jo___ 17. Disa here, kur jam i/e sikletosur djersitem aq shume saqe me bezdiset vetja.__jo___ 18. Zor ndonjehere te ve re se me rreh zemra fort dhe se nuk ngopem me fryme.___po__ 19. Une ndihem i uritur pothuaj se gjithe kohen.__jo__ 20. Une shqetesohem rralle nga kapslleku.__jo___ 21. Une kam shume shqetesime stomaku.__jo___ 22. Une kam pasur periudha qe sme ka zene gjumi nga shqetesimi.__po__ 23. Gjumi im eshte jo i rregullt dhe i shqetesuar.__jo__ 24. Une enderroj vazhdimisht per gjera, per te cilat nuk u tregoj njerezve te tjere.__jo__ 25. Une sikletosem kollaj.__jo__ 26. Une jam me shume i mdjeshem se shumica e njerezve te tjere.__po___ 27. Une ndjej se vazhdimisht jam i shqetesuar per diēka._po___ 28. Une do te deshiroja te isha po kaq i lumtur sa te tjeret._po__ 29. Zakonisht une jam i qete dhe nuk shqetesohem kollaj.__po__ 30. Une qaj kollaj.__jo__ 31. Pothuaj se gjithe kohen une ndjej ankth per dike apo per diēka.__po___ 32. Une jam i lumtur shumicen e kohes._po___ 33. Une nervozohem kur me duhet qe te pres.__po__ 34. Une kam periudha te tilla paqetesie sa nuk mund te rri gjate ne nje vend.__jo__ 35. Disa here une shqetesohem kaq shume, sa e kam te veshtire qe te fle._jo___ 36. Disa here une kam ndjere se me jane grumbulluar kaq shume veshtiresi, sa qe nuk do mundja ti perballoja._jo___ 37. Duhet te pranoj se disa here une jam shqetesuar jashte mase per diēka qe realisht nuk ja ka vlejtur.__po__ 38. Une kam shume pak frike ne krahasim me shoket e mi.___jo_ 39. Une jam frikesuar nga njerez dhe gjera, qe e dija se nuk do me demtonin._po___ 40. Pa dyshim, here pas here, une ndohem i padobishem.____ 41. Une e kam te veshtire te perqendrohem ne nje pune, apo ne nje detyre.__jo__ 42. Zakonisht une jam i vetedijshem._po___ 43. Une jam I prirur qe ti marr gjerat me veshtiresi.jo____ 44. Une jam nje person shume i tensionuar.__jo__ 45. Shumicen e kohes jeta eshte shume e lodhshme per mua._po___ 46. Here pas here une mendoj se sjam fare mire._jo____ 47. Pa dyshim, mua me mungon besimi tek vetja._po___ 48. Disa here une e ndjej se jam gati duke humbur kontrollin.__jo__ 49. Une terhiqem kur ndesh kriza dhe veshtiresi._jo___ 50. Une kam plotesisht besim tek vetja.__jo__ | |
| | | Libona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Sa ankth keni?Shikoni! Wed Jul 01, 2009 6:50 pm | |
| | |
| | | Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Sa ankth keni?Shikoni! Mon Jul 06, 2009 3:32 pm | |
| mu veq nje a dy um ka ndosh mi pat ne mi vida | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Sa ankth keni?Shikoni! | |
| |
| | | | Sa ankth keni?Shikoni! | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |