Florencia Bertotti Kosovo - FBK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortaliPortali  Lajme rreth Nini-t  RegjistrohuRegjistrohu  Latest imagesLatest images  GalleryGallery  KėrkoKėrko  identifikimiidentifikimi  
Lusim antaret qe te jene sa me aktiv ne forum, dhe te postojn sa me shume, sepse kohve te fundit jemi duke u bere te kontrolluar nga menagjeri i Florencia Bertottit, Florit. Ju lusim qe te keni parasysh kete dhe te jeni sa me aktiv ne postimin e mesazheve, natyrisht pa i thyer rregullat. Nese ka ndonje antar qe nuk eshte i kenaqur me forumin, le te lajmerohet ne forum, dhe le te shpreh pakenaqesite e tij. Ata qe jane sa me aktiv, do selektohen me shume ne letren qe do dergohet tek Florencia Bertotti.

Pas divorcit kam storie tė mira pėr tė treguar

Shko poshtė 
2 posters
AutoriMesazh
Libona
Vdes per Florin
Vdes per Florin
Libona

Female Numri i postimeve : 7095
Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas!
Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas...
Disponimi i pergjithshem : alegra y triste
Registration date : 13/09/2008

Pas divorcit kam storie tė mira pėr tė treguar Empty
MesazhTitulli: Pas divorcit kam storie tė mira pėr tė treguar   Pas divorcit kam storie tė mira pėr tė treguar Icon_minitimeSun May 31, 2009 5:43 pm

ndėr rep – kėngėtarėt e parė nė Kosovė, Genc Prelvukaj, ka shpalosur pėr gazetėn Bluetooth planet e tij pėr tė ardhmen dhe lansimin e albumit tė tij mė tė ri. Ai ka folur pėr ndarjen nga gruaja e tij, pėr thashethemet pėr lidhje tė reja, tė qėnit baba dhe punėn e tij nė produksionin e tij privat.

Qysh nė vitet e ‘90 nė skenė u panė me njė stil tė veēantė. Ishte stili amerikan qė po pushtonte botėn, ku 2 Pac, me lirikat e tij pushtoj zemrėn e mijėra adhuruesve nė botė botėn. Ishin Etno Engjujt, grupi i dytė pas Ritmit tė Rrugės qė po pushtonte tregun muzikorė shqiptarė mė kėngėt e tyre pėr seks, dashuri, drogė, etj, tė cilat i takonin zhanrit hip-hop. Por, tani “EE” i kėndojnė edhe kėngė kundėr AIDS, me titullin “Ata kanė nevojė, e qė ėshtė financuar nga UNICEF. Genc Prelvukaj, i cili ka mbushur tri vite qė ėshtė ndarė nga gruaja e ti,j thotė se ka ngjarje interesante pėr tė treguar, por ato do t’i shpalos nė tė ardhmen. Bluetooth sjell pjesė nga jeta reperit tė njohur kosovarė, si nė fushėn profesionale e edhe nė atė private.

Sapo keni lansuar njė video-spot qė ka tė bej me mbrojtjen nga AIDS. Sa jeni tė kėnaqur me realizimin e kėtij video-klipi ?
Genci: Nė kėtė rast tė gjithė pėrgjigjėn mė tė njėjtėn fjalė: “Po, jam i kėnaqur mė tė" sepse secili e mbron veprėn e tij. Edhe po qė sė ekzistojnė aty kėtu disa pakėnaqėsi rrallė kush qė i bėn publike derisa nuk vėrehet nga kritika dhe bėhet temė e diskutimit. Pavarėsisht nga kjo unė i jap notė shumė tė mirė “Gegnia Film – it” pėr filmimin e kėngės. Videoklipika mesazh, ėshtė me ndryshe nga ajo se ēfarė bėjmė ne zakonisht dhe uroj tė kėtė efektin e vet nė publik .

Nė Prishtinė keni njė studio, kurse afėr keni edhe njė numėr tė madh tė reperėve tė rinj. Sa ia arrini qė tė punoni me ta, pasi qė dihet se kėrkesat janė tė mėdha?
Genci: Gramafon Entertainment (kompania qė e drejtoj) dallon pakėz nga studio, ėshtė mė shumė. Po tė ishte vetėm obligimi nė studio do tė ishte pak me lehtė, por janė aty edhe marketingu, shtėpia diskografike, organizimet, etj. Megjithatė deri tani kemi ecur mirė. Shpresoj tė jetė kėshtu edhe nė tė ardhmen. Me duhet edhe tė korrigjoj diēka, shtresa e rap artistėve ėshtė vetėm njė pjesė e vogėl mė tė cilėt punojmė. Pjesa mė e madhe e artisteve qė punojmė me ta i takon sferės se zhanreve tjera.

Njiheni pėr albume qė nuk i hidhni shpesh nė treg, por kur i hidhni shumicėn e kėngėve i keni hite. Cilat janė planet e juaja pėr sivjet?
Genci: Sivjet vijmė serish me album tė ri. Koha e editimit (lancimit) do tė jetė fundi i qershorit eventualisht fillimi i korrikut. Projekti ėshtė me ndryshe nga ato tė kaluarat dhe do t’i kėtė mė shumė se 15 kėngė. Me nė fund ėshtė vendosur qė albumi tė kėtė emrin “Ethnomenon”.

Viteve tė kaluara keni punuar mė shumė pėr grupe dhe pėr kėngėtarė tė ri. A do vazhdoni nė tė njėjtėn mėnyrė edhe sivjet apo do tė punoni pėr vete?
Genci: Puna me kėngėtarė dhe grupe tjera me ėshtė bėrė pjesė e pėrditshmėrisė tanimė dhe nuk ē’kapėm lehtė. Por edhe vetėn nuk do ta lė anash kėtė vit.

Kanė kaluar disa kohe qė jeni ndarė nga gruaja. Cila ka qenė jeta sentimentale e Gencit pas ndarjes nga gruaja, e mirė apo e keqe?
Genci: Ka qenė plot dinamike, ka pasur storie qė do t’i kujtoj ndonjė ditė si ngjarje tė bukura, ka pasur momente tė lezetshme etj. Detaje ka shumė pėr tė treguar por nė njė interviste tjetėr ndoshta.

A bėni jetė avantureske, pasi qė reperat nė shumicėn e teksteve pėrcjellėn me kėngė pėr femra?
Genci: Nuk do tė thotė qė teksti pasqyron jetėn reale ēdo here. Ka edhe imagjinate dhe ngjarje qė mund t’i kenė ndodhur ndonjė miku apo ndonjė individi tjetėr dhe rastėsisht tė bie nė vesh si storie qė pastaj e formulon si tekst tė kėngės. Nuk them qė jam "i pafajshėm" nė ēdo rast por jo as ashtu siē mund ta kėtė ndėrtuar dikush mendimin pėr Gentz-in prej kėngėve .

Ndėrkohė, ka pasur thashetheme qė keni qenė nė lidhje me Dafina Zeqirajn. Ju i keni demantuar kėto thashetheme. A ėshtė Genci nė ndonjė lidhje tė re dashurie? Nėse po, a mund ta shpalosni se kush ėshtė ai person?
Genci: Sa i pėrket thashethemeve kam qene teme diskutimi pėr njė kohė tė gjatė jo vetėm me Dafinėn por edhe mė tė tjera por meqenėse nuk kam pohuar asgjė por i kam demantuar atėherė kuptojini si te pa vėrteta ato qė janė shkruar. Momentalisht nuk jam nė lidhje me asnjė dhe kjo ėshtė e sakte 100%.

Pėrkujdeseni edhe pėr djalin tuaj. Si ėshtė ndjenja e tė qenit baba?
Genci: Ai qė ėshtė bėrė baba vete e di ndjenjėn e tė qenit tė tillė, ata qė nuk janė bere ende nuk mund ta kuptojnė atė ndjenjė nga pėrgjigja qė e jap. Pa e provuar nuk e kupton asnjėherė .

Nė tekstet e kėngėve tė juaj pėrmendni emra tė pijeve te ndryshme alkoolike. A jeni alkoolist, apo i pėrmendeni kėto emra vetėm sa pėr ta thur lirikėn tuaj?
Genci: E konsumoj alkoolin deri nė masėn normale. Nuk jam kronik dhe nuk kam qenė asnjėherė afėr asaj gjendjeje. Pi me kufi edhe pse i rezistoj shumė pijes.

A zgjoheni vonė dhe kur zgjoheni a pini kafe apo hani mėngjes?
Genci: Zgjohem shumė vonė pėr shkak se punoj nė studio deri nė prag tė mėngjesit. Nuk pi kafe asnjėherė. Ushqimin e kam pa orar .

Cila ėshtė dieta e juaj e preferuar?
Genci: Me garantoni qė kjo reviste nuk ka lexues nder 18 vjet dhe do tua them pastaj.

Me cilin person debatoni mė sė shumti?
Genci: Me njerėzit qė i kam afėr.

Bluetooth: Me cilėt nga grupet shqiptare tė repit nuk pajtoheni?
Genci: Pajtohem mė tė gjithė. Nuk njihemi si grup qė ka konflikte apo qė nxit probleme tė tilla . Jemi okay mė tė gjithė sepse merremi vetėm me vetėn.

Cili ėshtė mesazhi i juaj pėr adhuruesit nė Shqipėri?
Genci: Meqenėse kam bėrė kėngė pėrkitazi me kampanjėn e luftės kundėr HIV/ /Aids-it (nėn pėrkujdesjen e UNICEF-it) atėherė mesazhi im shkon; “Pėrdor kondom dhe mos i diskriminoni personat e infektuar me HIV”.
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
http://s'kom.com
Edona
Vdes per Florin
Vdes per Florin
Edona

Female Numri i postimeve : 6018
Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI
Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"...
Disponimi i pergjithshem : e hareshme
Registration date : 13/12/2008

MesazhTitulli: Re: Pas divorcit kam storie tė mira pėr tė treguar   Pas divorcit kam storie tė mira pėr tė treguar Icon_minitimeSun May 31, 2009 6:18 pm

ok gracias
Libona
Vdes per Florin
Vdes per Florin
Libona

Female Numri i postimeve : 7095
Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas!
Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas...
Disponimi i pergjithshem : alegra y triste
Registration date : 13/09/2008

MesazhTitulli: Re: Pas divorcit kam storie tė mira pėr tė treguar   Pas divorcit kam storie tė mira pėr tė treguar Icon_minitimeMon Jun 29, 2009 2:51 am

de nadda
http://s'kom.com
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Pas divorcit kam storie tė mira pėr tė treguar   Pas divorcit kam storie tė mira pėr tė treguar Icon_minitime

Pas divorcit kam storie tė mira pėr tė treguar
Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Pushimet me te mira
» 10 menyrat me te mira per te te propozuar martes..

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Florencia Bertotti Kosovo - FBK :: Te tjera :: Te tjera-
Kėrce tek: