| Fli mirė qė tė jesh nė formė ! | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Fli mirė qė tė jesh nė formė ! Wed Jun 10, 2009 2:07 pm | |
| Ka njė lidhje midis gjumit dhe karrierės. Sipas zėdhėnėsit tė shoqėrisė gjermane tė studimeve mbi gjumin dhe ilaēeve pėr gjumė (DGFM) Göran Hajak, ata qė flėnė nė kohė dhe sa duhet kanė shanse dy herė mė tė larta pėr tė bėrė karrierė dhe pasur suksese nga ata qė nuk flėnė mjaftueshėm.
Gjumė i pamjaftueshėm ėshtė kur njeriu nuk ėshtė ngopur akoma me gjumė nė mėngjes dy orė pėrpara se tė zgjohet me tė vėrtetė. Tė rriturit kanė njė, dy deri tre faza lodhjeje nė ditė. Nėse njeriu pushon gjatė kėtyre fazave duke fjetur deri nė gjysėm ore, atėherė ėshtė nė gjendje tė pėrballojė shumė mė tepėr punė.
UNE GJITHMONE KUR FLE MIRE JAM SHUME ME NE FORM PO JU? | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Fli mirė qė tė jesh nė formė ! Fri Jun 26, 2009 4:34 am | |
| | |
|
| |
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Fli mirė qė tė jesh nė formė ! Mon Jul 06, 2009 3:43 pm | |
| | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Fli mirė qė tė jesh nė formė ! Tue Jul 07, 2009 12:40 am | |
| | |
|
| |
lussi Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1200 Age : 30 Vendndodhja : in my place Kenget e preferuara te Floricientes? : los ninos no mueren Disponimi i pergjithshem : not always happy Registration date : 14/01/2009
| Titulli: Re: Fli mirė qė tė jesh nė formė ! Mon Aug 10, 2009 3:56 pm | |
| edhe une jam ne forme te mire mirepo nagnjeher flej shum vone | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Fli mirė qė tė jesh nė formė ! Mon Aug 10, 2009 4:38 pm | |
| edhe un gjthsh...po ne form jam gjithnje | |
|
| |
Edona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Fli mirė qė tė jesh nė formė ! Thu Aug 20, 2009 4:59 pm | |
| nganjere flej vone dhe zgjohem heret.. por jam e ngopur me gjume ... | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Fli mirė qė tė jesh nė formė ! Tue Aug 25, 2009 4:37 pm | |
| pa gjum a me gjum un jam prap ...perfekt(me falni ,nuk dua te lavdohem).he | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Fli mirė qė tė jesh nė formė ! | |
| |
|
| |
| Fli mirė qė tė jesh nė formė ! | |
|