Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Adelina Ismaili me kėngė tė re hip-hop -- Mon Jun 29, 2009 4:37 am | |
| Adelina Ismaili me kėngė tė re hip-hop -- | Mė njė maj nė diskotekėn rinora4 promovohet kėnga mė e re e Adelina Ismailit si dhe albumi i hip-hop artistit Da Ghost. Eshtė njė duet nė mes Adelinės dhe Da Ghost-it. Adelina ėshtė e ftuar speciale nė kėtė mbrėmje qė ti argėtoj adhuruesit e saj dhe pėr tė promovuar kėngėn mė tė re, kėngė kjo e cila i pėrket zhėndrrit hip-hop. Duke ditur aftėsitė e Adelinės qė ka pėr muzikėn, nuk dyshohet qė kėnga do tė jetė njė hit i madh. Suksese Adelinė. |
| |
|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Adelina Ismaili me kėngė tė re hip-hop -- Mon Jun 29, 2009 1:26 pm | |
| | |
|
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Adelina Ismaili me kėngė tė re hip-hop -- Tue Jun 30, 2009 3:10 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Adelina Ismaili me kėngė tė re hip-hop -- | |
| |
|