Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Sa ju kane ndryshuar pervojat e jetes?? Sun Jul 05, 2009 9:52 pm | |
| Hi, meqe per askend jeta nuk ka qene fushe me lule, ēdo njeri ka kalu momente te bukura e momente me pak te bukra. Cdo njerit prej nesh i kane taku ekperienca/pervoja "negative".
* Sa ju kane ndryshur keto pervoja? Ne ē'menyre kane ndikur metej? * Keni arritur te gjeni anen e mire e te shikoni perpara ose ju kane pengu/penalizu?
Shpresoj te jem e qarte,
Flm | |
|
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Sa ju kane ndryshuar pervojat e jetes?? Mon Jul 06, 2009 2:26 am | |
| Ne jete kam pasur pervoja te hidhura dhe te bukura,por asnjera nga keto nuk kane ndikuar ne jeten time,qe te nderroj personalitetin .. Jam njeri me karrakter te fort dhe per asgje nuk do nderroj personalitetin tim.. Ju e dini se per dashuri vuaj por une nuk do nderroj personalitetin duke bere ndarje ,shkatrime ,nese ata 2 duhen.. Kjo eshte jeta dhe duhet pranuar siq eshte prandaj UN MBETEM KJO QE JAM! | |
|