Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: A keni nostalgji per te kaluaren? Tue Jul 21, 2009 7:15 pm | |
| Mendoni se lidhja juaj e meparshme perben tashme nje te kaluar te larget, te cilen me veshtiresi dhe me shume dhimbje e kujtoni?... Nje e kaluar e cila ju ndalon te shikoni perpara dhe te dashuroni dike tjeter,te jetoni te tashmen..
A do te donit te riktheheshit mbrapa e te ndryshonit gjithēka ne ate lidhje? A do donit te kishit mundesine e "Rikthimit"? | |
|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: A keni nostalgji per te kaluaren? Sat Jul 25, 2009 6:26 pm | |
| 1.Nese e kaluara e dashurise time do te ishte plote me vuajtje kurre nuk po te Rikthehesha.
Nese une do te isha fajtore,dhe do te pendohesha atehere po...!Perndryshe JO... | |
|
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: A keni nostalgji per te kaluaren? Fri Jul 31, 2009 11:12 am | |
| Mir.... E kaluara ime eshte aq e veshtire ne dashuri sa secilit ia kam hap zemren ketu ne foro duke i thene qe po vuaj dhe kurre nuk do te doja te kthehesha por per nje gje do te doja ta beja :Qe te rregulloja gjithqka,te kuptoja shume gjera me pare... Do te doja mundesin e rikthimit vetem nese do mundja te ndreqja diq. perndryshe jo (edhe pse mundesia e "rikthimit"esht e pamundur ,lere meti ndreqesh gjerat") | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: A keni nostalgji per te kaluaren? | |
| |
|