Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Aurora Susuri i rikthehet kėngės Sat Aug 01, 2009 2:37 pm | |
| Aurora Susuri i rikthehet kėngės Prezantuesja e KTV-sė Aurora Susuri ka paralajmėruar rikthimin e saj nė muzikė, me njė kėngė e cila titullohet Kurrė mė. Kėngėtarja e cila bėri bujė me hitin Vetėm 17 i kam, njė kohė tė gjatė ka munguar nė skenėn muzikore, por ajo nuk mund ti thotė kurrė kėngės, edhe pse kėshtu thotė kėnga e saj e re, Kurrė mė.
Me realizimin e ri Aurora kishte bėrė plan tė marrė pjesė nė Top Fest 6, por kėnga e saj nuk ishte nominuar pėr tė qenė pjesėmarrėse.
Kam realizuar njė kėngė tė re, me tė cilėn konkurrova nė Top Fest, por fati deshi tė mos nominohem. Sido qė tė jetė unė kam vendosur ti realizoj edhe klip kėsaj kėnge, ka thėnė Aurora Susuri pėr Infopress. | |
|