Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Berry nė dyshime pėr tė ardhmen Tue Aug 04, 2009 9:14 pm | |
| Halle Berry kurrė nuk do tė martohet sėrish dhe ėshtė e pasigurt nėse ajo do tė qėndrojė pėrgjithmonė me partnerin e saj Gabriel Aubry. Aktorja dy herė e divorcuar, e cila ka vajzėn 15 muajshe, Nahla, me Aubry, thotė se pėrvojat e pakėndshme tė sė kaluarės e kanė bėrė atė tė zotohet se kurrė mė nuk do tė dalė para altarit.
Tash e kam mė tė qartė se ēfarė ėshtė lidhja, qė tregon edhe pse kurrė mė nuk do tė martohem sėrish. Gabriel dhe unė kemi njė partneritet dhe njė vajzė tė dashur. Por njė herė kam qenė budallaqe kur kam thėnė nė lidhjet e kaluara, Do tė jem me kėtė person pėrgjithmonė, dhe derisa jam rritur e kam kuptuar se kjo vėshtirė ėshtė e mundshme, ka thėnė Berry. | |
|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Berry nė dyshime pėr tė ardhmen Tue Aug 11, 2009 6:23 pm | |
| | |
|