Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Sinan Hoxha: Kam pasur fėmijėri tė varfėr Sun Aug 09, 2009 10:14 am | |
| Ylli i muzikės pop-folk, Sinan Hoxha, ka thėnė nė njė intervistė tė fundit se ai nuk mban mend shumė gjėra tė kėndshme nga fėmijėria e varfėr e tij. Tė premten mbrėma Sinani ishte mysafir nė emisionin "Lidhja mes nesh", qė udhėhiqet nga Teuta Krasniqi, ku mes tjerash ka folur edhe pėr fėmijėrinė e tij. Sinani ėshtė rritur nė njė familje me nėntė fėmijė dhe nuk kujton shumė gjėra tė mira nga ajo kohė.
I pėrkas njė familje tė madhe, numerikisht. Kam 5 motra, 4 vėllezėr. Kjo e ka bėrė tė vetėn, qė ne tė rritemi nė njė familje tė themi me fukarallėk. Andaj jo qė kam kujtime tė mira nga ajo kohė. Kam bėrė njė jetė tė thjeshtė, ka kujtuar Sinani.
Sinani po ashtu ka lavdėruar prezantuesin e emisionit, Teutėn, dhe ka shfrytėzuar rastin ti urojė asaj fejesėn me kėngėtarin Blero, i cili ėshtė mik i mirė i Sinanit. | |
|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Sinan Hoxha: Kam pasur fėmijėri tė varfėr Fri Aug 14, 2009 1:11 pm | |
| | |
|
Aurora Flori Fan
Numri i postimeve : 277 Age : 27 Vendndodhja : nga nje vend i bukur Kenget e preferuara te Floricientes? : "TE SIENTO" " MI VESTIDO AZUL " " Y ASI SERA" "DELFINA" "PORQUE" "KIKIRIKI" .."hay un cuento" Disponimi i pergjithshem : NGANJEHERE E LUMTUR,NERVOZE POR EDHE E MERZITUR Registration date : 14/08/2009
| Titulli: Re: Sinan Hoxha: Kam pasur fėmijėri tė varfėr Sun Aug 16, 2009 4:19 pm | |
| me vjen keq per femijerin e tij | |
|
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Sinan Hoxha: Kam pasur fėmijėri tė varfėr Mon Aug 17, 2009 1:02 am | |
| | |
|
lussi Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1200 Age : 30 Vendndodhja : in my place Kenget e preferuara te Floricientes? : los ninos no mueren Disponimi i pergjithshem : not always happy Registration date : 14/01/2009
| Titulli: Re: Sinan Hoxha: Kam pasur fėmijėri tė varfėr Mon Aug 17, 2009 11:09 pm | |
| edhe mua gjitahshtu me vjen keq per femijerine e tij | |
|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Sinan Hoxha: Kam pasur fėmijėri tė varfėr Tue Aug 18, 2009 4:54 pm | |
| por ai ka ndjekur enderren e tij dhe eshte bere kengetare.... dhe tani es RICHO | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Sinan Hoxha: Kam pasur fėmijėri tė varfėr | |
| |
|