Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Infermierja e vitit nuk ėshtė fare infermiere Sun Aug 09, 2009 1:46 pm | |
| Gruaja e cila ka shpenzuar 2.000 dollarė nė mbrėmjen pėr tė qerasur pėr titullin Infermierja e Vitit, tani ėshtė akuzuar pėr mashtrim sepse ka dalė qė ajo nuk ėshtė infermiere fare. Amerikania 56-vjeēare Betty Lichtenstein nga qyteti Norwalk nė Connecticut, i ėshtė paraqitur rrejshėm doktorit Gerald Weiss i cili ka kontrolluar nėse ajo ėshtė infermiere, posaēėrisht pasi qė ajo e mbajtur titullin Infermierja e Vitit nga Shoqata e infermiereve tė shtetit Connecticut.
Kjo shoqatė nuk ekziston fare. Ėshtė nisur hetimi pas ankesės sė njė pacienti ndaj sjelljes sė saj. Betty ka rrezikuar veten deri me pesė vjet burg pėr shkak tė paraqitjes sė rrejshme dhe rrezikimin e njerėzve. | |
|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Infermierja e vitit nuk ėshtė fare infermiere Tue Aug 18, 2009 9:58 pm | |
| | |
|
lussi Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1200 Age : 30 Vendndodhja : in my place Kenget e preferuara te Floricientes? : los ninos no mueren Disponimi i pergjithshem : not always happy Registration date : 14/01/2009
| Titulli: Re: Infermierja e vitit nuk ėshtė fare infermiere Wed Aug 19, 2009 3:25 pm | |
| hahhaha ok sa interesante | |
|
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Infermierja e vitit nuk ėshtė fare infermiere Fri Aug 21, 2009 11:09 am | |
| flm...paramenoni tna kish kontrollu .jano neve..haha | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Infermierja e vitit nuk ėshtė fare infermiere | |
| |
|