Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Shakira fshihet pėr tė ndjekur ligjėratat Mon Aug 10, 2009 12:17 am | |
| Superylli i muzikės pop Shakira ka arritur qė tė mos dallohet nė njė universitet amerikan duke i ndjekur ligjėratat e veshur si djalė. Kėngėtarja seksipile ka pushuar karrierėn e saj muzikore pėr tė ndjekur njė kurs tė Historisė sė civilizimit perėndimor para dy vitesh nė universitetin e Kalifornisė.
Bukuroshja kolumbiane ka qenė nė gjendje tė rri nė klasė pa nxitur shikimet e studentėve sikur qė bėn nė skenė, pasi qė kishte veshur rroba meshkujsh.
Kam vijuar universitetin pas turneut tim tė fundit dhe kam studiuar historinė. Kam jetuar jetėn e rregullt tė njė studenteje pėr njė kohė, ka thėnė Shakira.
"Kam bartur kapelė, kėpuce tenisi, ēantė tė madhe krahu, pantallona tė gjera jam dukur si djalė. Kam tentuar tė fshihem dhe tė pėrqendrohem nė ligjėratat e mia, ka shtuar Shakira.
Shakira ka thėnė do ti pėlqente tė ketė njė karrierė normale dhe tė pėrjetojė njė jetė normale tė studentes, por edhe se nuk ankohet pėr pozitėn nė tė cilėn ėshtė | |
|