Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Sipas Amy, fėmija dinė mė sė miri! Mon Aug 10, 2009 3:24 pm | |
| Zgjidhjen e tė gjitha problemeve tė saj, Amy Winehouse vendosi qė tė kėrkojė nė kėshillat e ndrikullės sė saj 13-vjeēar. Kėngėtarja e njohur nė vitet e fundit ka pas vetės njė ndarje dhe luftė tė vazhdueshme kundėr alkoolit dhe varėsisė nga droga.
Personi i vetėm tė cilit Amy i beson dhe tė cilin e konsideron mikun mė tė mirė dhe tė cilit ia pėrshkroi shtėpinė e saj tė re publikuese, gjykuar nga tė gjitha ėshtė ndrikulla e saj, Dionne Bromfield.
Shpesh herė e takoj dhe i them, Dionne nuk di se ēfarė tė bėjė me kėtė. Ajo gjithmonė thotė diēka qė ka kuptim. Dionne dhe unė jemi mike mė tė mira. Shpesh bashkė ekzekutojmė kitarėn dhe kėndojmė, tha Amy e cila pranoi se ajo dhe Dionne nganjėherė argėtohen aq shumė saqė harrojnė tė punojnė.
Para shtatė vjetėsh kur e nėnshkrova kontratėn e parė me shtėpinė publikuese filloi karriera ime profesionale. Por unė sjam aq e mirė nė kėtė gjėra korporatave, unė jam e mirė nė gjėra krijuese. Drejtor i shtėpisė publikuese jam unė, e krejt ēfarė bėjmė unė dhe Dionne janė aktivitete krijuese, se nė punė sjemi tė mira. Thjeshtė nuk jemi ne, pėrfundoi Amy. | |
|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Sipas Amy, fėmija dinė mė sė miri! Tue Aug 11, 2009 6:16 pm | |
| | |
|