Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Beyonce ėshtė e turpshme nė shoqėri Mon Aug 17, 2009 12:22 am | |
| Beyonce Knowles nuk mund tė flasė nė praninė e njė numri tė madh njerėzish. Kėngėtarja nuk ndihet rehat nė situata tė caktuara shoqėrore, pasi qė ajo nuk mund tė pėrballojė grupet e mėdha tė njerėzve.
Hitbėrėsja e kėngės Single Ladies (Put A Ring On It) ka njoftuar se ndjehet e pasigurt nė rastet kur duhet tė shoqėrohet dhe tė flasė para shumė njerėzve, pasi qė ajo nuk ka pasur jetė normale shoqėrore.
Nuk kam shkuar nė shkollė tė rregullt. Kam shkuar nė shkollė private, pastaj mėsoja nė shtėpi, sepse udhėtoja me Destiny's Child. Nuk kam pasur njė jetė normale shoqėrore, dhe nganjėherė mendoj se kjo ėshtė arsyeja qė ndjehem e pasigurt nė shoqėrinė e njė numri tė madh njerėzish. Hesht. Njerėzit presin nga unė tė jem ashtu si nė skenė, mirėpo unė nuk jam ashtu nė jetėn reale, ka shpjeguar kėngėtarja. | |
|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Beyonce ėshtė e turpshme nė shoqėri Tue Aug 18, 2009 4:59 pm | |
| e di e morra vesh shume me heret!! | |
|
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Beyonce ėshtė e turpshme nė shoqėri Tue Aug 18, 2009 5:45 pm | |
| per ata qe e din ..mos ta shikojn.!oo sa me vjen keq!shum qesharak po behen..
o beyo je njesh! | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Beyonce ėshtė e turpshme nė shoqėri | |
| |
|