Lusim antaret qe te jene sa me aktiv ne forum, dhe te postojn sa me shume, sepse kohve te fundit jemi duke u bere te kontrolluar nga menagjeri i Florencia Bertottit, Florit. Ju lusim qe te keni parasysh kete dhe te jeni sa me aktiv ne postimin e mesazheve, natyrisht pa i thyer rregullat. Nese ka ndonje antar qe nuk eshte i kenaqur me forumin, le te lajmerohet ne forum, dhe le te shpreh pakenaqesite e tij. Ata qe jane sa me aktiv, do selektohen me shume ne letren qe do dergohet tek Florencia Bertotti.
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
Titulli: Gresa: Kėngėn e kam vetėm hobi Mon Aug 17, 2009 12:36 am
Shkurte Fejza dhe vajza e saj Gresa Behluli sė fundmi kanė publikuar njė videoklip tė pėrbashkėt tė kėngės Nėna dhe bija. Derisa Gresa e ēmon shumė kėndimin bashkė me nėnė e saj dhe shpreson qė kjo tė pėrsėritet, prapėseprapė kėnga pėr tė ėshtė vetėm hobi. (Kėndimi bashkė me nėnėn) ėshtė njė ndjenjė shumė e mirė, shumė e kėndshme, kėnaqėsia ėshtė dyfishtė kur pėrballė ke njė bashkėpunėtore tė mirė dhe njė nėnė shumė tė dashur dhe tė kujdesshme. Dua shumė qė kjo tė pėrsėritet, e ēmoj shumė kėndimin me mamin, ajo do tė thotė shumė pėr mua, ka thėnė Gresa nė njė intervistė me Kosova Sot.
Pėr mė shumė, Gresa thotė se jashtė kėngės ka jetėn dhe planet e saja, ndėrsa kėnga ėshtė vetėm njė hobi pėr tė.
Normal, kam jetėn time, kam planet e mia shkollore dhe pėr mua kėnga ėshtė vetėm hobi dėshiruar, shton kėngėtarja.
Klipi i kėngės Nėna dhe bija:
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
Titulli: Re: Gresa: Kėngėn e kam vetėm hobi Tue Aug 18, 2009 4:56 pm