Florencia Bertotti Kosovo - FBK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortaliPortali  Lajme rreth Nini-t  RegjistrohuRegjistrohu  Latest imagesLatest images  GalleryGallery  KėrkoKėrko  identifikimiidentifikimi  
Lusim antaret qe te jene sa me aktiv ne forum, dhe te postojn sa me shume, sepse kohve te fundit jemi duke u bere te kontrolluar nga menagjeri i Florencia Bertottit, Florit. Ju lusim qe te keni parasysh kete dhe te jeni sa me aktiv ne postimin e mesazheve, natyrisht pa i thyer rregullat. Nese ka ndonje antar qe nuk eshte i kenaqur me forumin, le te lajmerohet ne forum, dhe le te shpreh pakenaqesite e tij. Ata qe jane sa me aktiv, do selektohen me shume ne letren qe do dergohet tek Florencia Bertotti.

Pattinson: Nuk kam tė dashur

Shko poshtė 
3 posters
AutoriMesazh
Libona
Vdes per Florin
Vdes per Florin
Libona

Female Numri i postimeve : 7095
Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas!
Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas...
Disponimi i pergjithshem : alegra y triste
Registration date : 13/09/2008

Pattinson: Nuk kam tė dashur Empty
MesazhTitulli: Pattinson: Nuk kam tė dashur   Pattinson: Nuk kam tė dashur Icon_minitimeWed Aug 19, 2009 12:31 pm

Robert Pattinson ka mohuar spekulimet e fundit se ai ėshtė nė lidhje tė fshehtė me yllin filmit "Twilight", Kristen Stewart.
Aktori ėshtė fotografuar tė shtunėn bashkė me Stewart gjatė koncertit tė “Kings of Leon” nė Vancouver, ndėrkohė qė gazetat nuk kanė hezituar tė spekulojnė pėr njė lidhje tė mundshme.

Megjithatė, Pattinson qėndron i prerė se ėshtė beqar, dhe ai madje habitet me veten e tij qė ende nuk ka tė dashur.

“Nuk kam tė dashur dhe nuk e di pse. Gjithmonė mendon se do tė kesh mė shumė ferma kur ta realizosh njė film, mirėpo asnjėherė nuk ndodh ashtu. Ulesh, dhe thua me vete: ‘Unė jam njė yll i madh i filmit, dėshiroj tė kaloj me disa modele’, mirėpo nuk e di pse kjo nuk ndodh”, ėshtė shprehur aktori.
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
http://s'kom.com
lussi
Vdes per Florin
Vdes per Florin
lussi

Female Numri i postimeve : 1200
Vendndodhja : in my place
Kenget e preferuara te Floricientes? : los ninos no mueren
Disponimi i pergjithshem : not always happy
Registration date : 14/01/2009

MesazhTitulli: Re: Pattinson: Nuk kam tė dashur   Pattinson: Nuk kam tė dashur Icon_minitimeWed Aug 19, 2009 2:01 pm

e kam pare ate filem e kam ne kompjuter ehste shume filem i mire edhe poashtu robert pattinson (edward) eshte aktor i shkelqyer
http://www.vip-actore.piczo.com
inna1
Flori Fan
Flori Fan
inna1

Female Numri i postimeve : 352
Registration date : 20/08/2009

MesazhTitulli: Re: Pattinson: Nuk kam tė dashur   Pattinson: Nuk kam tė dashur Icon_minitimeThu Aug 20, 2009 10:32 pm

eshte filem shum i mire robert pattinson eshte aktori me i mire ne bote
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Pattinson: Nuk kam tė dashur   Pattinson: Nuk kam tė dashur Icon_minitime

Pattinson: Nuk kam tė dashur
Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Avatare per ju te dashur antar...
» Thashetheme:Blero me te dashur te re?!

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Florencia Bertotti Kosovo - FBK :: Te tjera :: Te tjera-
Kėrce tek: