Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Pattinson: Nuk kam tė dashur Wed Aug 19, 2009 12:31 pm | |
| Robert Pattinson ka mohuar spekulimet e fundit se ai ėshtė nė lidhje tė fshehtė me yllin filmit "Twilight", Kristen Stewart. Aktori ėshtė fotografuar tė shtunėn bashkė me Stewart gjatė koncertit tė Kings of Leon nė Vancouver, ndėrkohė qė gazetat nuk kanė hezituar tė spekulojnė pėr njė lidhje tė mundshme.
Megjithatė, Pattinson qėndron i prerė se ėshtė beqar, dhe ai madje habitet me veten e tij qė ende nuk ka tė dashur.
Nuk kam tė dashur dhe nuk e di pse. Gjithmonė mendon se do tė kesh mė shumė ferma kur ta realizosh njė film, mirėpo asnjėherė nuk ndodh ashtu. Ulesh, dhe thua me vete: Unė jam njė yll i madh i filmit, dėshiroj tė kaloj me disa modele, mirėpo nuk e di pse kjo nuk ndodh, ėshtė shprehur aktori. | |
|
lussi Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1200 Age : 30 Vendndodhja : in my place Kenget e preferuara te Floricientes? : los ninos no mueren Disponimi i pergjithshem : not always happy Registration date : 14/01/2009
| Titulli: Re: Pattinson: Nuk kam tė dashur Wed Aug 19, 2009 2:01 pm | |
| e kam pare ate filem e kam ne kompjuter ehste shume filem i mire edhe poashtu robert pattinson (edward) eshte aktor i shkelqyer | |
|
inna1 Flori Fan
Numri i postimeve : 352 Age : 27 Registration date : 20/08/2009
| Titulli: Re: Pattinson: Nuk kam tė dashur Thu Aug 20, 2009 10:32 pm | |
| eshte filem shum i mire robert pattinson eshte aktori me i mire ne bote | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Pattinson: Nuk kam tė dashur | |
| |
|