Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Imbruglia e emocionuar me kėngėn e shkruar nga Chris Martin Mon Aug 24, 2009 2:15 pm | |
| Natalie Imbruglia ka pranuar se sa nuk kishte shpėrthyer nė vaj nga kėnga e mrekullueshme qė frontmeni i bendit Coldplay Chris Martin ka shkruar pėr tė. Kėngėtarja e njohur pėr hitin e saj botėrisht Torn ka thėnė se ishte pushtuar me emocione kur e kishte dėgjuar kėngėn Fun tė shkruar nga Chris Martin e cila do tė paraqitet nė album e saj tė radhės tė titulluar Come To Life.
"Jam shumė fatlume qė e kam kėtė kėngė. Kur shkova nė studio ai mė tha, e kam pėrfunduar kėngėn, dhe ma kėndoj, gati sa nuk shpėrtheva nė vaj sepse ishte aq e mrekullueshme, ka thėnė Imbruglia.
"Ėshtė e thjeshtė dhe jo e ngarkuar, por edhe e lezetshme nė tė njėjtėn kohė. Pėrmban diēka me tė vėrtetė emocionale dhe mendoj se tė bėn pėr vete menjėherė," ka shtuar Imbruglia. | |
|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Imbruglia e emocionuar me kėngėn e shkruar nga Chris Martin Tue Aug 25, 2009 8:24 pm | |
| | |
|
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Imbruglia e emocionuar me kėngėn e shkruar nga Chris Martin Tue Aug 25, 2009 9:03 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Imbruglia e emocionuar me kėngėn e shkruar nga Chris Martin | |
| |
|