Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Qėndron nė rrugė me mbishkrimin: Kam tradhtuar gruan! Fri Aug 28, 2009 3:54 pm | |
| William Taylor ka tradhtuar gruan e tij. Ajo nė celular i ka gjetur dėshmitė e aferės sė bashkėshortit dhe ka vendosur ta dėnojė. Gruaja i kishte thėnė se duhet tė qėndrojė njė javė ditė nė rrugė me mbishkrimin E kam tradhtuar gruan, ky ėshtė dėnimi im". Fillimisht William kishte menduar se po bėnte shaka. Mirėpo, kur e ka kuptuar se gruaja e tij e kishte mė njė mend, ka vendosur tė kryej dėnimin e vet.
Mė ėshtė dashur ta bėj kėtė nė mėnyrė qė ta ndreqi gabimin tim, ka deklaruar William pėr stacionin televiziv lokal MyFox.
Me mbishkrimin e vendosur rreth qafės nė ora nėntė tė mėngjesit ka qėndruar afėr rrugės nė qytetin Centreville nė shtetin federal amerikan tė Virginias. Disa vozitės ia tregonin gishtin dhe ia bėnin dhe me buri. Pas dy orėve e ka thirrur gruaja dhe i ka thėnė se mund tė kthehet nė shtėpi. | |
|
inna1 Flori Fan
Numri i postimeve : 352 Age : 27 Registration date : 20/08/2009
| Titulli: Re: Qėndron nė rrugė me mbishkrimin: Kam tradhtuar gruan! Sat Aug 29, 2009 4:10 pm | |
| hahaahaaahhhah kshtu duhet me ja bo burrit kur te tradhton | |
|