Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Miliarderi rus Abramovich humb jahtin nė njė lojė pokeri. Fri Aug 28, 2009 4:34 pm | |
| BARCELONE - Miliarderi i famshėm rus, Roman Abramovich duket se kėsaj here nuk ka patur fat nė lojė. Sipas sajtit Metropolitan Post, gjatė qėndrimit tė tij nė Spanjė pėr tė ndjekur nga afėr lojėn e Chelsit tė tij kundėr Barcelonės, Abrahamovich ka humbur nė poker , njė ndėr barkat e flotės sė tij, konkretisht njėrin nga jahtet e tij gjigandė dhe luksozė, i cili kushton rreth 500.000 euro.
Njė humbje jo shumė e vogėl pėr manjatin rus, i cili gjatė viteve tė fundit ka ndjerė reduktimin e pasurisė sė tij, qė sipas tė pėrditshmes angleze Sunday Times ėshtė pakėsuar edhe me 4 milion euro tė tjera pėr shkak tė krizės ekonomike globale.
Kohėt e fundit qarkullojnė informacione sipas tė cilave Abramovich ėshtė shumė i apasionuar pas bixhozit. Madje thuhet se e fejuara e tij Daria Zhukova i ka vendosur ultimatumin: Ose mua ose lojėn. Mediat thonė se Manjati paska rėnė nė njė kompromis sipas tė cilit nuk do tė luante mė nė kazino port ė paktėn ti lejohej loja nė sitin online Everest Poker, I cili ėshtė shumė i preferuar nga njerzit e njohur si, Paris Hilton apo Hugh Hefner.
Nė fakt pasioni i Abramovich duket se ka pėrfshirė edhe tė fejuarėn e tij, e cila tashmė adhurn tė luajė online me shoqen e saj Paris Hilton. Cifti pritet tė mbėrrijė nė Sardengna nė fillim tė majit pėr tė marrė pjesė nė turneun Everest Poker European Cup nė bordin e jahtit tė tyre Eclipse qė kushton 360 milion dollarė dhe ėshtė i kompletuar me sallė kinemaje, diskotekė, dy fusha pėr ku ulen helikopterėt dhe njė dhomė tė mbushur me tavolina pokeri dhe krupiere tė bukura. | |
|
inna1 Flori Fan
Numri i postimeve : 352 Age : 27 Registration date : 20/08/2009
| Titulli: Re: Miliarderi rus Abramovich humb jahtin nė njė lojė pokeri. Fri Aug 28, 2009 5:26 pm | |
| ncncncnc a eshte moj aj njeri normal
nejse valla bash mir e paska gjet po edhe gruja e tij stekoka sen ma nom jo hiq | |
|
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Miliarderi rus Abramovich humb jahtin nė njė lojė pokeri. Fri Aug 28, 2009 6:43 pm | |
| wue.e..mi ju ka bo.haauaahaha | |
|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Miliarderi rus Abramovich humb jahtin nė njė lojė pokeri. Fri Aug 28, 2009 7:04 pm | |
| boll mire e ka gjet inshallah kush lun poker humb gjirhqka qe ka huahauhau | |
|
inna1 Flori Fan
Numri i postimeve : 352 Age : 27 Registration date : 20/08/2009
| Titulli: Re: Miliarderi rus Abramovich humb jahtin nė njė lojė pokeri. Fri Aug 28, 2009 7:16 pm | |
| bash valla se spo ju rrihet pa lujt poker | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Miliarderi rus Abramovich humb jahtin nė njė lojė pokeri. | |
| |
|