Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Dritėro Agolli Kur tė Jesh Mėrzitur Shumė Sat Aug 29, 2009 12:19 am | |
| Kėtu s'do tė jem, do jem larguar; Nėn tokė i tretur si tė tjerėt, Nė kafenenė e preferuar Nuk do mė shohin kamarierėt.
Dhe nėpėr udhėt ku kam ecur, S'do ndihet kolla ime e thatė, Mbi varrin tim do tė rrijė i heshtur Njė qiparis si murg i ngratė.
Ti do trishtohesh atėherė, Se s'do mė kesh nė dhomė tė gjallė, Dhe, kur nė xham tė fryje erė, Do qash me erėn dalėngadalė.
Po kur tė jesh mėrzitur shumė. Nė raft tė librave kėrkomė, Atje i fshehur do tė jem unė, Nė ndonjė varg a ndonjė shkronjė
Mjafton qeė librin pak ta heqėsh Dhe une do zbres, do vij pas teje; Ti si dikur me mall do qeshėsh, Si njė blerim pas njė rrėkeje. | |
|