Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Heigl heq dorė nga duhani Sun Sep 06, 2009 3:19 am | |
| Aktorja Katherine Heigl pėrfundimisht ka hequr dorė nga vesi i saj mė i keq, pirja e duhanit, pasi ajo po ia del pa nikotinė pėr mė shumė se njė muaj. Aktorja e filmit Knocked Up, 30-vjeēare, ėshtė pėrpjekur ta largojė veten nga duhani tashmė disa muaj, pasi ka kuptuar se kjo shkatėrron jetėn e saj.
Kam filluar tė pi duhan kur kam qenė 24 vjeēare, pasi isha idiot. Nuk kėnaqem shumė tash, pasi jam bėrė njė rob i saj. Urrej tė planifikoj jetėn time kur pi duhan, ka thėnė aktorja mė herėt.
Por Heigl tash po merr frymė mė lirisht, qė kur ka hequr dorė nga duhani nė muajin korrik, dhe shėndeti i saj tashmė po pėrmirėsohet. | |
|
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Heigl heq dorė nga duhani Sun Sep 06, 2009 7:17 pm | |
| | |
|