Familja e nuses nuk ka mundur tia lėshojė sytė dhėmbėve tė dhėndrit 32-vjeēar Gordon Taylor. Babai i nuses me emrin Philip thotė se dhėmbėt e tij ishin si nė filma horror, derisa edhe nuses i pėlqente mė shumė buzėqeshja e bardhė.
Gordon Taylor nga Britania e Madhe ėshtė dashur tė durojė dhimbje tė mėdha duke rregulluar dhėmbėt e tij pėr tė dalė para altarit me tė dashurėn e tij 26-vjeēare Sarah Lewis. Edhe pse ajo gjatė lidhjes sė tyre nuk ka pasur problem me dhėmbėt e tij tė prishur, babai i nuses, dentist me profesion, i ka vendosur ultimatum.
Qėllimisht nuk i kam rregulluar dhėmbėt, ndoshta ka qenė rezultat i stilit tim tė jetesės. Mendoj qė babait tė Sarah dhėmbėt e mi i ishin bėrė halė nė sy sepse kėtė e ka profesion, ka thėnė Gordon.
Dentisti 56-vjeēar ka pranuar se dhėmbėt e dhėndrit tė tij i ishin dukur si nėpėr filma horror.
Nuk mė ka pėlqyer ideja qė bija ime tė martohet me tė me dhėmbė tė tillė ka thėnė Philip, derisa gruaja e tij Joy ka shtuar se ėshtė dashur tė pėrmbahen qė tė mos ia hapin sytė dhėmbėve tė Gordonit.
Gordonin e presin disa tretmane tė zbardhjes sė dhėmbėve para se tė martohet.
Gjithmonė do ta dua, por e di edhe se si ai dhe familja ime do tė janė mė tė lumtur me dhėmbėt e tij tė rinj, ka thėnė Sarah.