Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Performancat e Faton Maculės me yjet botėrore Mon Sep 14, 2009 3:55 pm | |
| Nė njė intervistė pėr "Infopress", kėngėtari Faton Macula ka treguar pėr performancat e pėrbashkėta me yjet e muzikės botėrore tė zhanrit pop dhe hip-hop. Disa prej yjeve qė Fatoni ka bashkėpunuar janė Marc Anthony, Marry J. Blidge, Missy Elliot, Gladys Knight etj. Me Marc Anthonyn mė pati ra rasti tė bashkėpunoj pasi qė drejtori muzikor i bendit tė tij ka qenė nė njė xhaz-klub ku unė kam bėrė muzikė. Ai mė ka dėgjuar duke performuar, dhe mė ka ofruar ofertė qė tė performoj nė bendin e tij pa kurrfarė audicioni, siē ndodh rėndom, thotė Fatoni, i cili ka qenė pesė muaj kitarist i kėngėtarit tė mirėnjohur Marc Anthony.
Pėrveē me Marc Anthonyn, ku kam performuar rreth pesė muaj, mė pas kam pasur rastin tė bashkėpunoj edhe me disa yje tė popit dhe hip-hop skenės botore, siē janė: Missy Elliot, Faith Hill, Gladys Knight, Carl Thomas, Marry J. Blidge, Fantasia. Te Fantasia jam nė albumin e saj tė riun qė titullohet Two Weeks Notice. Dhe te krejt kėta jam pritur nė nivelin mė profesional tė mundshėm, shton kitaristi. | |
|