Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Theron maniake e pastėrtisė Tue Sep 15, 2009 10:25 pm | |
| Fituesja e ēmimit Oskar, Charlize Theron, vuan nga njė sėmundje maniakore e cila e ka bėrė atė tė varur nga pastėrtia dhe ajo nuk mund tė funksionojė kur shtėpia e saj nuk ėshtė e pastėr. Kam probleme serioze, ėshtė njė ērregullim i vėrtetė dhe miliona njerėz sot vuajnė nga kjo. Ėshtė njė ērregullim obsesiv-maniakor. Kam ca prej kėsaj, ka thėnė Theron.
Nuk bėj llogaritje ose diēka tė tillė, por kam njė problem tė vėrtetė me kaosin. Nuk kam asgjė kundėr, por thjesht nuk mė pėlqen kur kaosi mbulohet. Kam problem me dollapėt e ērregullt dhe njerėzit qė vetėm i gjuajnė gjėrat aty dhe e mbyllin derėn. Nuk mund ta duroj kėtė. Nuk mund tė qėndroj nė shtrat dhe tė mendoj se kam lėnė keq diēka, ka shtuar aktorja. | |
|