Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Cruise: Kurrė nuk kam qenė nė striptiz Sat Sep 19, 2009 4:42 pm | |
| Aktori Tom Cruise ka thėnė nė njė intervistė me Jay Leno se ai kurrė nuk ka vizituar klub striptizi. Gjatė njė interviste, ku ai iu bashkua bashkė-aktores sė filmit Wichita, Cameron Diaz, nikoqiri Leno e pyeti Cruise nėse ndonjėherė ka shijuar ndonjė vallėzim erotik, por aktori ka mbetur i skuqur.
Nė tė vėrtetė kurrė nuk kam qenė, kurrė. Mė vjen keq pėr zhgėnjimin, ka thėnė Cruise.
Duke u munduar ta qetėsojė situatėn, Cameron ka shtuar, Ėshtė ca vėshtirė tė jesh Tom Cruise dhe tė shkosh nė njė vend zhveshjeje, seriozisht!.
Leno mė pas ka pyetur, E di se je pilot, por nė cilėn je mė i mirė, fluturim ose seks?.
E dini ēfarė, nuk e di. Kur bėj seks, kjo mė bėn tė fluturoj. Pėrpiqem tė shquhem nė tė gjitha sferat dhe kurrė nuk jam pyetur pėr atė sa vlej nė to, andaj nuk e di, ka thėnė Cruise. | |
|