Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Ciara, e martuar me muzikėn e saj Sat Sep 19, 2009 5:16 pm | |
| Ciara ėshtė nė romancė me muzikėn e saj. Kėngėtarja e hitit Love Sex Magic momentalisht ėshtė beqare dhe ėshtė tepėr e zėnė duke u pėrqendruar nė karrierėn e saj, pėr tė pasur njė lidhje.
Aktualisht jam nė lidhje me muzikėn time! Thjesht jam duke u fokusuar nė muzikė, ėshtė shprehur ajo. Edhe pse ajo tėrė energjinė e ka pėrqendruar nė punė, bukuroshja amerikane do ta shqyrtonte mundėsinė e njė romance me njė britanikė, sepse e pėlqen theksin e gjuhės sė tyre. Mendoj se nėse ke njė karakter tė mirė dhe jeni cool dhe me vetėbesim dhe ekziston njė lidhje, atėherė mund tė ketė sukses. Nuk jam e sigurt me dallimet mes meshkujve anglezė dhe amerikanė. Por mė pėlqen theksi, sepse mendoj se ėshtė i ėmbėl dhe momentalisht jam duke punuar nė tė, ka shtuar ajo. Mė herėt gjatė kėtij viti, Siara e ka pranuar se ėshtė e etshme qė tė gjejė njė mashkull perfekt. | |
|