Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Pas 300 paraqitjeve gjen punė Tue Sep 22, 2009 3:51 pm | |
| Britaniku 46-vjeēar John Evans nga qyteti Swallownest ka gjetur punė pas 26 vitesh dhe 300 paraqitjeve tė dėshtuara pėr njė gjė tė tillė. Evans ėshtė larguar nga puna nė vitin 1983 kur ėshtė mbyllur fabrika e ēelikut nė tė cilėn punonte. Pėrkundėr shumė kurseve tė cilat i ka vijuar pėr tė pasuruar biografinė e tij pėr punė, atė nuk ka mundur ta gjej assesi. Tani ai do tė punojė si ndihmės nė njė azil pleqsh.
Nuk kam mundur tė besoj kur mė thanė se jam pranuar nė punė. U jam lutur tė ma pėrsėrisin dy herė, thotė Evans.
Nga 300 paraqitjet gjatė viteve, vetėm nė rreth 100 i janė pėrgjigjur, dhe si arsye mė tė shpeshta pėr mospranim ia kanė theksuar mungesėn e pėrvojės.
E kanė refuzuar nė hotelieri, nė kontabilitet, e madje edhe nė fabrikė, edhe pse ėshtė i kualifikuar pasi qė ka vijuar kurset e ndryshme. Nuk ka mundur tė paraqitet pėr tė gjitha punėt sepse, pėr fat tė keq, ėshtė i sėmurė nga epilepsia. | |
|