Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Slater i kėnaqur qė ėshtė 40-vjeēar Thu Sep 24, 2009 5:30 pm | |
| Aktori i filmit He Was A Quiet Man, Christian Slater, kurrė nuk ka menduar se do tė arrijė moshėn 40-vjeēare gjatė rinisė sė tij, por tash thotė se ėshtė mrekulli qė ai ka arritur kėtė. Sapo kam hyrė nė tė 40-tat, andaj ēfarė mund tė them mė shumė? Mendoj se fakti qė jam 40-vjeēar ėshtė mrekulli. Jam nė njė anė tjetėr tash. Ndjehem sikur kam mbushur njė mijė, ka thėnė aktori.
Aktori po ashtu ka thėnė se gjatė kohėve tė vėshtira tė moshės rinore, pėrfshirė edhe arrestimin pėr posedim kriminal tė armėve, ai ka menduar se do tė jetė vėshtirė tė arrijė kėtė moshė.
Por aktori shton se kjo tashmė ėshtė e kaluar dhe se i ka ndihmuar tė ecė mė tej nė jetė. Nėse nuk do tė isha njė kohė jashtė kontrolli, nuk do tė dija se si ta kontrolloj atė, ka thėnė Slater. | |
|