Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Kryetari i fshatit vazhdon tė kėrkoj lėmoshė Wed Sep 30, 2009 5:02 pm | |
| Kryetari i ri i njė fshati indian refuzon tė heq dorė nga profesioni i lypėsit, sepse ai po bėn shumė para nga kjo punė. Kryetari 56-vjeēar Dharmveer Bhoora thotė se ai aq shumė para nga kėrkimi i lėmoshės sa qė ai mundet tė subvencionojė projektet e kėshillit tė fshatit Khaikheri, nė veri tė Indisė. Ai thotė se brenda njė jave tė mirė, mund tė mbledhė deri nė 400 euro.
"Paratė tė cilat i grumbullojė nga lėmosha mjaftojnė pėr familjen time e nganjėherė edhe pėr tėrė fshatin", ka thėnė Bhoora.
"Tani unė jam pėrgjegjės pėr tu pėrkujdesur pėr zhvillimin e fshatit dhe disa nga paratė tė cilat unė i mbledh nga lėmosha gjithashtu do tė shfrytėzohen pėr tė implementuar projekte zhvillimore nė fshat, ka shtuar ai.
Jam shumė falėnderues pėr secilin cent tė cilin njerėzit mė japin derisa kėrkoj lėmoshė, dhe jam i sigurt se kjo do ti bėj njerėzit tė ndjehen mirė pasi qė ata nuk po mė ndihmojnė vetėm mua dhe familjen time por gjithashtu tėrė fshatin tim, ka pėrfunduar Bhoora | |
|