| para mi amor grandeee | |
|
+6Ela leotrim-benja-trrimi egzona stefano seida mergime xhemile 10 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
xhemile Flori Fan
Numri i postimeve : 87 Age : 30 Registration date : 07/11/2008
| Titulli: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 5:51 pm | |
| kush e do stefanon ma shumti le te paraqitet i pari | |
|
| |
mergime Flori Fan
Numri i postimeve : 415 Age : 30 Vendndodhja : bujanoc Kenget e preferuara te Floricientes? : te siento Registration date : 03/11/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 5:51 pm | |
| un e du am se shummti ne bot a flm per kete tem kaq te bukur | |
|
| |
seida I/E sapoardhur
Numri i postimeve : 18 Age : 30 Registration date : 07/11/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 5:53 pm | |
| edhe un e du ma se shumti por me vje keq se mergimja u paraqit e para ...po ska gajle nese e do ma shum se un un nuk te xhelozoj ishalla takohesh mergime | |
|
| |
xhemile Flori Fan
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 5:54 pm | |
| mergime te faleminderoj qe je paraqit e para ...edhe po shihet se ksuh e do me se shumtii stefanon.... | |
|
| |
egzona stefano Stefanista x siempre + Forca e Forumitit
Numri i postimeve : 1869 Age : 29 Vendndodhja : prishtin Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon y te siento Disponimi i pergjithshem : siemper alegra con sonrisa Registration date : 02/10/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 5:55 pm | |
| nime a e ki shum gabim zemra jem tash kush te paaraqitet e para e ka e jo valla stefano es mio solo mio a nadie mas | |
|
| |
leotrim-benja-trrimi Flori Fan
Numri i postimeve : 491 Age : 31 Vendndodhja : gjakove Kenget e preferuara te Floricientes? : ven a mi Disponimi i pergjithshem : muzik top Registration date : 09/11/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 5:55 pm | |
| eej ej mo u perlani hahha | |
|
| |
Numri i postimeve : 1869 Age : 29 Vendndodhja : prishtin Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon y te siento Disponimi i pergjithshem : siemper alegra con sonrisa Registration date : 02/10/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 5:56 pm | |
| po de po shihet a ejo jam un | |
|
| |
Numri i postimeve : 491 Age : 31 Vendndodhja : gjakove Kenget e preferuara te Floricientes? : ven a mi Disponimi i pergjithshem : muzik top Registration date : 09/11/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 5:57 pm | |
| ani mos u nxeni se fotoft osht hahaha | |
|
| |
Ela Moderatore
Numri i postimeve : 1379 Age : 29 Vendndodhja : Te:www.floricientaks.co.nr Registration date : 09/09/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 5:58 pm | |
| edhe un jam fanse e stefanos hehehe | |
|
| |
mergime Flori Fan
Numri i postimeve : 415 Age : 30 Vendndodhja : bujanoc Kenget e preferuara te Floricientes? : te siento Registration date : 03/11/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 5:59 pm | |
| jo kurkush nuk u nxe amo egzona kish qef vetem ajo em dasht stefanon amo stefao ka ne ter boten shum adhurus e njo nder ato jam edhe unnn | |
|
| |
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:01 pm | |
| po de le more stefanon shih ku jam un stefano i dyt | |
|
| |
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:03 pm | |
| hahah :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: | |
|
| |
da.flor Flori Fan
Numri i postimeve : 337 Age : 28 Vendndodhja : prishtin Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon Disponimi i pergjithshem : i mir Registration date : 12/11/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:04 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:05 pm | |
| ma mir kapni perlani per mu se per stefanon aj nuk ju din per ner kurse un po ju di ahhaha | |
|
| |
Ela Moderatore
Numri i postimeve : 1379 Age : 29 Vendndodhja : Te:www.floricientaks.co.nr Registration date : 09/09/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:06 pm | |
| phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahhahahahhahahhahahhahahah | |
|
| |
mergime Flori Fan
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:07 pm | |
| hehehehehehheheehehe bravo te koft a...edhe pse e du spo du mu perrla me kurkunja se stefano sna njeh bile per neve sja nin hiq ehehhehehe | |
|
| |
seida I/E sapoardhur
Numri i postimeve : 18 Age : 30 Registration date : 07/11/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:14 pm | |
| heheh valal poo sna njeh bile hiqq...khaa veq sa lodhmii be na | |
|
| |
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:17 pm | |
| vetem po lodhni tu fol perlani per mu hahaha | |
|
| |
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:23 pm | |
| heh :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: :msncry: | |
|
| |
da.flor Flori Fan
Numri i postimeve : 337 Age : 28 Vendndodhja : prishtin Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon Disponimi i pergjithshem : i mir Registration date : 12/11/2008
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:25 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:27 pm | |
| pot kesher ty po lumja ti po kesh | |
|
| |
mergime Flori Fan
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:41 pm | |
| HEHEHEHEH stefano sos mi vida,mi gran amor,mi corayzon.mi gran amor mi alma mi cuerpo,stefano te amo te quero a tu boca tus pelos tu alma ,te quero a tus ojos a todo que estan en ti....no sabes nene cuando te amo espero que un dia puedemos hablar en msno live...i lo sabes que te quero conn todo mi amorrr......te quero a ti serca de mi...i de nadie mas solo de mi..hasta en mi ssuenos te veo sin ti yo me muero ........ | |
|
| |
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:43 pm | |
| hah queres guerra guerra lo vas a tener | |
|
| |
xhemile Flori Fan
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:45 pm | |
| heh shumm e fort qikjoqe e paske qu mergime......po shihet qe po e dojsheeeee me kejt zemer...ishalla do zoti me u taku me stefanon e un me marianenehheheheeh se tjeret nuk am mer mendja qe kan deshir em u taku me stefanon po veq shkrujn ehheeheh klmmmmmmmm | |
|
| |
| Titulli: Re: para mi amor grandeee Wed Nov 12, 2008 6:52 pm | |
| stefano queero una noche con tigo soy todo tuja stefano amnor mio te re re re re re amo mi vida sos solo mio a nadie mas hermoso me encantaas mucho tuu mirada me mata stefi te re re re amo te amo mi vida nadie no puede entrar en muestro amor mi vida te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano te amo mucho stefano | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: para mi amor grandeee | |
| |
|
| |
| para mi amor grandeee | |
|