| Barcoleta e dites 29 prill 2009 | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
TinaHG08 Administratorja
Numri i postimeve : 2205 Age : 29 Vendndodhja : Con las haditas de FLOR Kenget e preferuara te Floricientes? : Flores amarillas, CAV,Te siento, Hay un cuento, Laberinto, Porque, UN enorme dragon-ka shum Disponimi i pergjithshem : Siempre alegra Registration date : 19/07/2008
| Titulli: Barcoleta e dites 29 prill 2009 Wed Apr 29, 2009 3:19 pm | |
| Shkon nje femij ne shitore edhe i thote shitesit: Me jep nje kg. domate, po mos mi jep te mdha se sun i qoj.! :) | |
|
| |
Jeta&Lali Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1825 Age : 30 Vendndodhja : prishtine Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon Disponimi i pergjithshem : happy Registration date : 24/08/2008
| Titulli: Re: Barcoleta e dites 29 prill 2009 Wed Apr 29, 2009 3:27 pm | |
| DHĖMBĖT
Ētė tha mami kur u ktheve nė shtėpi dy ditė
pas kremtimit tė matures?
-Asgjė.Kėta dy dhėmbė edhe ashtu e kam
pasur ndermend tI nxjerr! | |
|
| |
Jeta&Lali Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1825 Age : 30 Vendndodhja : prishtine Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon Disponimi i pergjithshem : happy Registration date : 24/08/2008
| Titulli: Re: Barcoleta e dites 29 prill 2009 Wed Apr 29, 2009 3:28 pm | |
| PARKU
-A tė kujtohet I dashur,nė kėtė park ma ke
vjedhur puthjen e pare?-I thot gruaja burrit.
-Po si nuk mė kujtohet e dashur-ia kthen burri.
Pėr shkak tė asaj hajnie ende jam nė burg. | |
|
| |
TinaHG08 Administratorja
Numri i postimeve : 2205 Age : 29 Vendndodhja : Con las haditas de FLOR Kenget e preferuara te Floricientes? : Flores amarillas, CAV,Te siento, Hay un cuento, Laberinto, Porque, UN enorme dragon-ka shum Disponimi i pergjithshem : Siempre alegra Registration date : 19/07/2008
| Titulli: Re: Barcoleta e dites 29 prill 2009 Wed Apr 29, 2009 4:59 pm | |
| - jeta&lali shkruajti:
- DHĖMBĖT
Ē’tė tha mami kur u ktheve nė shtėpi dy ditė
pas kremtimit tė matures?
-Asgjė.Kėta dy dhėmbė edhe ashtu e kam
pasur ndermend t’I nxjerr! \ ose se le kete barcolet per diten e neserme e kishe qel ni tem qeshtu si une..xD | |
|
| |
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Barcoleta e dites 29 prill 2009 Wed Apr 29, 2009 10:36 pm | |
| kane qene dy qen njeri kosovar e njeri amerikan KY AMERIKANI E KA PAT E MARKO .E KY SHQIPTARI E KA VET QYSH E KI EMRIN AI I KA THAN MARKO E I BJEN ASHTI NE TOKE...HAHAHA E KY SHQIPTARI THA UNE E KOM EMRIN IDRIZ...HAHHAHA | |
|
| |
TinaHG08 Administratorja
| Titulli: Re: Barcoleta e dites 29 prill 2009 Thu Apr 30, 2009 11:39 am | |
| Po ju nuk po kuptoni oj vajza...kjo tem nuk eshte per me vendos barcoleta, po ne qdo dite e vendosim ka ni barcolet , psh. per 29 prill e vendosa une qata tash ju e komentoni...qdo dite qesim barcoleta..xD..a po kuptoni??? | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Barcoleta e dites 29 prill 2009 | |
| |
|
| |
| Barcoleta e dites 29 prill 2009 | |
|