| Who is person ...in your Heart ... | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Lina Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1525 Age : 32 Vendndodhja : Prishtina Kenget e preferuara te Floricientes? : Te Siento Disponimi i pergjithshem : 100 % Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Who is person ...in your Heart ... Wed May 20, 2009 7:42 pm | |
| Aiit tregoni... Kush ka vend te posaqem ne zemren tende duke perjashtuar (shoqerin dhe familjen) Who is your love person..?? | |
|
| |
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Wed May 20, 2009 8:16 pm | |
| | |
|
| |
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Wed May 20, 2009 8:17 pm | |
| | |
|
| |
Lina Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1525 Age : 32 Vendndodhja : Prishtina Kenget e preferuara te Floricientes? : Te Siento Disponimi i pergjithshem : 100 % Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Thu May 21, 2009 6:51 am | |
| nuk esht e then te tregohet emrin nuese nuk don ... un po them
kam nje person qe e dua shum shum dhe ai ka vend te posaqem ne zemren time. | |
|
| |
Edona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Thu May 21, 2009 2:51 pm | |
| po ashtu edhe tek une ... | |
|
| |
Blero Flori Fan
Numri i postimeve : 435 Age : 30 Vendndodhja : Pejė/Kosovė Disponimi i pergjithshem : Se Di Mvaret.! Registration date : 02/12/2008
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Thu May 21, 2009 6:07 pm | |
| qe be vlla ... linaa osht person i vechantt haha e ka ni vend te vechant ne zemren teme ..ja kom lshu 10 hekter tok ne zemer hahaahah amo nuk osht ne ket forum D:D: | |
|
| |
Lina Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Thu May 21, 2009 7:28 pm | |
| ok nuk thash qe duhet te jet ne forumqe dihet qe askush nuk e ka ketu... | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Thu May 21, 2009 11:09 pm | |
| nuk osht ne ket forum ,,jon 4 persona me pak urejte po nejse...po e mora vesh qa kta e dojn tjeter kon ..neyse 2 prej te 4 e dojn tjeter kond | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Thu May 21, 2009 11:10 pm | |
| neyse shaka ishte....
tash pernime 1 o kan thell ne zemren time po ai pe dojke njo tjeter e kshtu duna me haru edhe pse qdo dit e shoh e sdi qysh?? | |
|
| |
Ela Moderatore
Numri i postimeve : 1379 Age : 29 Vendndodhja : Te:www.floricientaks.co.nr Registration date : 09/09/2008
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Fri May 22, 2009 9:41 am | |
| Hmmm..personn i veqantt n(L) temee..ncukk nuk ka..:A
amo nrml qe kaa po prej shoqnis..si ky zoteria pak ma nalt edhe Linaa..:D | |
|
| |
Lina Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Fri May 22, 2009 2:03 pm | |
| libona tash pernime 1 o kan thell ne zemren time po ai pe dojke njo tjeter e kshtu duna me haru edhe pse qdo dit e shoh e sdi qysh??
Epo nuk eshte e veshtir je ende shum shum e re dhe mund ta harrosh pa pik problemi :P | |
|
| |
Edona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Fri May 22, 2009 2:53 pm | |
| edhe une e kam prane per qdo dite dhe kurre nuk ia them te verteten .
Edituar pėr herė tė fundit nga edona nė Mon May 25, 2009 7:37 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
| |
Blero Flori Fan
Numri i postimeve : 435 Age : 30 Vendndodhja : Pejė/Kosovė Disponimi i pergjithshem : Se Di Mvaret.! Registration date : 02/12/2008
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Fri May 22, 2009 3:27 pm | |
| - Bubulina shkruajti:
- libona
tash pernime 1 o kan thell ne zemren time po ai pe dojke njo tjeter e kshtu duna me haru edhe pse qdo dit e shoh e sdi qysh??
Epo nuk eshte e veshtir je ende shum shum e re dhe mund ta harrosh pa pik problemi :P shife sa te leht e bon punen ...provoje zot veq ti niher e tona e sheh ;) | |
|
| |
Lina Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Fri May 22, 2009 7:29 pm | |
| bona tash pernime 1 o kan thell ne zemren time po ai pe dojke njo tjeter e kshtu duna me haru edhe pse qdo dit e shoh e sdi qysh??
Epo nuk eshte e veshtir je ende shum shum e re dhe mund ta harrosh pa pik problemi :P
shife sa te leht e bon punen ...provoje zot veq ti niher e tona e sheh ;)
E kam provuar ... dhe nuk ishte veshtir ta harroj | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Sat May 23, 2009 2:15 am | |
| nuk e paske dashur aq shum apo per mua esht ende fillimi nuk e di ..por me e keqja esht se ai e do shoqen time dhe sillet rreth klases ton ,i afrohet e i flet asaj,...po ai nuk e di qa un e kom dasht/// | |
|
| |
Lina Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Sat May 23, 2009 2:39 pm | |
| nuk e paske dashur aq shum apo per mua esht ende fillimi nuk e di ..por me e keqja esht se ai e do shoqen time dhe sillet rreth klases ton ,i afrohet e i flet asaj,...po ai nuk e di qa un e kom dasht///
e kam dashtt aq shum saqe nuk kam mundur ta mendoj jeten time pa ate ... e kisha veshtir ne fillim po tani ndjehem shum shum me mir e kam harruar dhe tani pendohem qe e kam dasht | |
|
| |
Edona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Sat May 23, 2009 3:59 pm | |
| unee shoh perdite kurse ai mua me she si shoqen e tij me te mire kurse shume here kam thene ta haroj por e pamundur kam frike nga kjo qe ndjej nganjehere...PO ASHTU TASH E KA MARR VESH QE E DUA dhe po sillet njete si me pare. | |
|
| |
Flaka Flori Fan
Numri i postimeve : 96 Age : 30 Registration date : 08/12/2008
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Sat May 23, 2009 5:34 pm | |
| Frigohem nga Lina te tregoj...??!!! | |
|
| |
Lina Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Sat May 23, 2009 7:38 pm | |
| Frigohesh nga un motrush ti e din se un te mbeshtes ne gjdo gje honey mund te tregosh ahhaha | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Sun May 24, 2009 2:08 am | |
| [quote="edona"]unee shoh perdite kurse ai mua me she si shoqen e tij me te mire kurse shume here kam thene ta haroj por e pamundur kam frike nga kjo qe ndjej nganjehere...PO ASHTU TASH E KA MARR VESH QE E DUA dhe po sillet njete si me pare.[/quo
eedon nuk mundesh me harru sidomos kur e ki pran,por te deshiroj fat qe edhe ai te doj ty! ae di ti se ke e do ai??? | |
|
| |
Flaka Flori Fan
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Sun May 24, 2009 3:30 pm | |
| Une e di qe personi qe un dua me do por i vetmi problem osht se un po frigohem ti them po sepse jam shum e re por nese ai provon te me harroj duke shkuar me dikend tjeter nuk e di qfar te bej...????!!! emm jam ne dilem | |
|
| |
Blero Flori Fan
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Mon May 25, 2009 6:57 pm | |
| - Flaka shkruajti:
- Une e di qe personi qe un dua me do por i vetmi problem osht se un po frigohem ti them po sepse jam shum e re por nese ai provon te me harroj duke shkuar me dikend tjeter nuk e di qfar te bej...????!!! emm jam ne dilem
po ti ktu bon gabim qe nuk i thu ..se mos mi thon ai kalon me tjera .e nese i thu ndodhta mundet me kalu me tyy...vech ni propzoim u kon .. | |
|
| |
Flaka Flori Fan
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Mon May 25, 2009 7:34 pm | |
| Flaka shkruajti: | Une e di qe personi qe un dua me do por i vetmi problem osht se un po frigohem ti them po sepse jam shum e re por nese ai provon te me harroj duke shkuar me dikend tjeter nuk e di qfar te bej...????!!! emm jam ne dilem |
po ti ktu bon gabim qe nuk i thu ..se mos mi thon ai kalon me tjera .e nese i thu ndodhta mundet me kalu me tyy...vech ni propzoim u kon .. kshyre qysh osht puna se e ki kuptu gabim Personi qe une dua mu ka paraqit edhe krejt e din qe ai me do mua por un i kom thon jo nuk po du nihere me kalu me ty se jom shum e re ... frika ime osht qe un qetash qe e kom refuzu nashta ai per inati shkon me tjera veq per mem bo zheloze edhe nashta mundet mem harru perqato edhe qeshtu | |
|
| |
Lina Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Tue May 26, 2009 8:04 pm | |
| Flaka shkruajti: | Une e di qe personi qe un dua me do por i vetmi problem osht se un po frigohem ti them po sepse jam shum e re por nese ai provon te me harroj duke shkuar me dikend tjeter nuk e di qfar te bej...????!!! emm jam ne dilem |
po ti ktu bon gabim qe nuk i thu ..se mos mi thon ai kalon me tjera .e nese i thu ndodhta mundet me kalu me tyy...vech ni propzoim u kon .. kshyre qysh osht puna se e ki kuptu gabim Personi qe une dua mu ka paraqit edhe krejt e din qe ai me do mua por un i kom thon jo nuk po du nihere me kalu me ty se jom shum e re ... frika ime osht qe un qetash qe e kom refuzu nashta ai per inati shkon me tjera veq per mem bo zheloze edhe nashta mundet mem harru perqato edhe qeshtu _______________ Zemer un te mbeshtes ne gjdo gje ... | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... Sat May 30, 2009 2:51 am | |
| hajde flaka mos u frikso...mos e le te te ik nga duart...
qfart te bejm un e edona qe nuk i kemi asgjekundi?!
mos u hidhro edon! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Who is person ...in your Heart ... | |
| |
|
| |
| Who is person ...in your Heart ... | |
|