| Poezi Dashurie | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Lina Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1525 Age : 32 Vendndodhja : Prishtina Kenget e preferuara te Floricientes? : Te Siento Disponimi i pergjithshem : 100 % Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Poezi Dashurie Thu May 21, 2009 7:53 pm | |
| (me falni nese eshte kjo tem) Je ti ...? Shume I bukur je , te ishe per mua, eshte thjeshte nje enderr. ti puth buzet tua. Jeta kishte vuajtje, Jeta kishte plag, si mund te ndodh, ta kesh zemren time. Pse je kaq I bukur, syte nuk I besoj, pse me terheq aq shume , as vet se kuptoj. Kujt do tja falesh dashurine, kujt do ja dhurosh lumturine, kujt do ja dhurosh zemren tende, kujt do tja falesh bukurine, Zemra e thyer nuk shef pak drite, qe ska parė as nate as dite. Je drite e syve te mi , pse me vrave kaq shume ti mua ? Me dhem te shoh me dikend tjeter .. Pse ti nuk e kupton .. Te press deri sa te vdes...? Por eja shpejt .. Mos e le ket ndjenje te shuhet...!!! | |
|
| |
Lina Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1525 Age : 32 Vendndodhja : Prishtina Kenget e preferuara te Floricientes? : Te Siento Disponimi i pergjithshem : 100 % Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Thu May 21, 2009 7:58 pm | |
| Kur...
Kur do ta kuptosh Zemra ime je ti.. Loti im je ti endrra eshte per ty
Pse nuk vjen ...? vall qfar pret ...? qe te vdes per ty ...?
Nga vdekja veshtir te kthehem Po press buzzet tua te me kthejn N'erresiren e kesaj nate te press ty Dua teti shoh ata sy dhe tete them se vdess per ty . | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Thu May 21, 2009 10:46 pm | |
| shum te mira kto poezi ,do i postoj edhe un do veq derisa te me kujtohet ndonjo | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Thu May 21, 2009 10:49 pm | |
| sa shum..
Sa shum shpresova e ty te doja mendova se me do por kot e kisha oh
Sa shum te desha por tash e kuptova qe ti e doje tjetren e un enderoja...
ajo esht shoqja ime e nuk mund ta tradhtoj se si nje jetime un gjithnj do te kerkoj..
esht vajz e mir e nuk e lendoj edhe e kam veshtir ty me te ,te te shoh..
nuk lendoj askend se ajo faj nuk ka qe kjo zemer osht vra...
tani duhet te te haroj por si kur qdo dit te shoh e syt mbushen lot per nje dashuri , per nje dashuri qe ska lumturi!! | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Thu May 21, 2009 10:52 pm | |
| si??
Si te te haroj kur qdo dit pran saj te shoh qfar te bej kur syt tek ti vin..
sa shum deshiroj ty te haroj por si nuk e di..
si te te haroj tregom mua ti qfar te bej qe kjo zemer te mos dashuroj..
nuk mund te te le pas por un kurr sdo te them qe te kam dashur dikur...
Si te te haroj si pa ty te jetoj eja me trego SI???? | |
|
| |
Lina Vdes per Florin
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Tue May 26, 2009 8:16 pm | |
| shihet se keto jan ndjenjat e tua personale dhe me pelqejn shum shum por jo se si tregohet vujtja un do deshiroja qe ti te ishe e lumter me at qe do po shpresoj qe me von do te jesh me dike qe do dhe te do | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Sat May 30, 2009 2:31 am | |
| do kaloj....
gjithqka me koh kalon dashuria me te shkon un ty do te harroj sikur ske eksiztuar me par..
do kaloj kjo dashuri edhe kjo dhembje qe ndjej per ty gjithqka do kaloj e un ty do te harroj...
ne qdo gje ty te kisha por nuk dua te te kem me edhe po te te shoh me te gjithqka esht e njejt...
me kohen ecen edhe ti do shkosh larg qe ketu larg nga zemra do jesh ....
s'te dua te kam harruar se gjithqka shkon dhe koha kalon!!/// | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Fri Jun 26, 2009 5:14 pm | |
| qdo gje qe endrova u shkatrua qdo ender qe kisha me nuk e kamm.....
esht fundi i jetes ton esht dashuria jon..
qdo gje qe kishim shkoi me nuk dua te te endroj
ik tani ku ishe fshehur.. kur te doja ti talleshe tani vuaj,...
un d dija se kush ishte ajo mir ta beri dhe me nuk me intereson..
Lamtumir un po te them do te kthehem ndoshta kur te kem qejf | |
|
| |
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Fri Jun 26, 2009 8:43 pm | |
| eshte veshtir
eshte veshtir kur te shoh dhe s'te them te dua.
eshte veshtir permua te shoh ty te lumtur por a thua valla mendon per mua perse nuk marr guxim te te them me te dua por gjithmone te jetoj me shprese derisa te vdes
je drita e syve te mi je enderra qe e shoh qdo nate je nje ndjenj qe me te bi e zgjohem dhe nuk me len rehat...
me zemer te them te dua me sy te perqafoj je ndjenja qe nuk shuhet
me forcen e duarve po shkruaj per keto fjale qe ne zemer me jan ber si varr...
sa her te shoh dua te jem ne perqafimin tend.Por nuk jam person qe te detyroj per asgje por besoj ne zot dhe e di se aj nje dite zemres time do ti fal nje mrekulli.
nje mrekulli te jem me ty te jemi bashke sikur ne perrall dhe ajo qe ndjej te mos jet nje enderr e embel dhe realitet i hidhur. por te jem e lumtur te lumtur pergjithnje. qe dashuria jon te simbolizoj trendafilin e bukur dhe pa ferra,te cilet mund te na lendojne dhe zemren te na helmojne... TE DUA con toda toda toda mi alma ..... | |
|
| |
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Fri Jun 26, 2009 8:50 pm | |
| enderrat e mia....
enderrat qe i kisha ti i dhe fund... ne zemer me bere nje plag te thelle qe me askush nuk mundet ta mbyll...
te shoh qdo kund te shoh ne qdo vend perse o zot shpirtin tim rehat nuk e len
kur te shoh ty kembet me dridhen dua te te them te dua dhe ne sy lotet me mbyten lotet qe i derdhi jan ne zemer,dhe vetem une e di sa te kam perzemer...
ti me shoqen time buzeqesh kurse une qaj me zemer dhe vaj... ne sy mund ta veresh kur nje njeri eshte i dashuruar as oqeani me i madh nuk mundet dashurine ta shuaj... | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
| Titulli: Re: Poezi Dashurie Fri Jun 26, 2009 9:00 pm | |
| zemra ime...
zemra ime do te dal kur te sheh ty qdo mbremje un qaj per ty ....
nuk dua te vuaj me por zemra nuk pranon asnje tjeter qdo esht e shkuar per mua e per ty
buzet te thon ik ,askend se dua por zemra pelset dhe grindet me buzet e tua...
zem,zem,zemra ime ti ri e qete nje dit kjo dashuria ime do kthehet perjet!! | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Dashurie | |
| |
|
| |
| Poezi Dashurie | |
|