Lusim antaret qe te jene sa me aktiv ne forum, dhe te postojn sa me shume, sepse kohve te fundit jemi duke u bere te kontrolluar nga menagjeri i Florencia Bertottit, Florit. Ju lusim qe te keni parasysh kete dhe te jeni sa me aktiv ne postimin e mesazheve, natyrisht pa i thyer rregullat. Nese ka ndonje antar qe nuk eshte i kenaqur me forumin, le te lajmerohet ne forum, dhe le te shpreh pakenaqesite e tij. Ata qe jane sa me aktiv, do selektohen me shume ne letren qe do dergohet tek Florencia Bertotti. |
|
| poezi........ | |
| | Autori | Mesazh |
---|
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: poezi........ Mon Mar 09, 2009 3:58 am | |
| Mund te shkruani vjersha,tregime ketu per njerz tuaj te dashur apo qfar te doni | |
| | | Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: poezi........ Mon Mar 09, 2009 5:36 am | |
| Per shoqen time me te mir mendova se ajo me donte por mu desh pak koh qe ta kuptoja se qfar po ndodhte.
Esht mir qe un t'iu them atij te verteten, t'ia tregoj nje histori, qe ta kuptoj gjith bota se kush je ti.
Si munde te aktroje ashtu, si munde te flasesh ato fjal pse me uren qfar te bera?
Te dashurit nuk ta mora, edhe pse afer e kam un nuk te tradhtova Nuk do flas asnje fjal per ty para tij se me vjen keq kend e quajta shoqe te vertet.
Mos u brego ti.. se shpejti ai do e kuptoj se qfar kurthe pergatit ti.
Nuk jam as e para as e fundit qe mendova se ishe shoqe se ka shum te tjer para meje qe i tradhtove.
Njera ia tregoi atij se qfar i bere ti por mos u brengos se un nuk dua te te shkatroj!
A e di pse? se ti je shkatruar, nuk asgje per te ber se tani un te njoh shum mir..
Me vjen keq qe te njoha me vjen mir qe e kuptova kush je ti ne te vertet!!
ket vjersh ia kam kushtuar nje ish-shoqes sime ,qe dukej si shoqja ime e vertet por ishte e kunderta sepse ajo fliste gjithqka.... | |
| Titulli: Re: poezi........ Mon Mar 09, 2009 5:38 am | |
| Edhe pse me goj nuk te flas, syt te shikojn e mendojn.
Nuk di qfar te bej te flas apo jo, urejtje ndjej e nuk do te fal sa te jet jeta jet,....
....................................................... | |
| Titulli: Re: poezi........ Mon Mar 09, 2009 5:44 am | |
| Naten te flas, diten nuk te njoh , ndojher e pyes veten qfar mendon per mu??
Ndihm te ofroj, kur doren tende preka ndjeva butsi por kur mbaroi gjith kjo ndjeva budallashti.
Si munda te beja ashtu, a thua qfar mendon , nuk ta dish se qfar ndjenjash kam un per ty.
Je njeri i ndaluar e nuk mund te te dua prandaj po te them lamtumir edhe pse do te takoj ndjenjat duhet t'i harroj.. Shpresoj se nje dit endra ime do behet realitet e qdo gje do jet ne vendin e vet...
Edhe pse e di qe nuk e viziton ket foro ,shpresoj qe zoti te bej mrekulli e ta lexosh ket leter e ta kuptosh se nga kush esht..."nga kryeqyteti Prishtina" | |
| Titulli: Re: poezi........ Mon Mar 09, 2009 5:46 am | |
| shpresoj qe keto 2 vjershat e fundit ti lexojn personat e duhur........nga prishtina | |
| | | LonaLR 100 % Flori
Numri i postimeve : 625 Age : 29 Vendndodhja : Con Flor Kenget e preferuara te Floricientes? : lexim, dalje, shoqeri etj... Disponimi i pergjithshem : Como Flor, con una gran sonrisa Registration date : 16/08/2008
| Titulli: Re: poezi........ Thu Mar 12, 2009 7:31 pm | |
| - libona shkruajti:
- Naten te flas,
diten nuk te njoh , ndojher e pyes veten qfar mendon per mu??
Ndihm te ofroj, kur doren tende preka ndjeva butsi por kur mbaroi gjith kjo ndjeva budallashti.
Si munda te beja ashtu, a thua qfar mendon , nuk ta dish se qfar ndjenjash kam un per ty.
Je njeri i ndaluar e nuk mund te te dua prandaj po te them lamtumir edhe pse do te takoj ndjenjat duhet t'i harroj.. Shpresoj se nje dit endra ime do behet realitet e qdo gje do jet ne vendin e vet...
Edhe pse e di qe nuk e viziton ket foro ,shpresoj qe zoti te bej mrekulli e ta lexosh ket leter e ta kuptosh se nga kush esht..."nga kryeqyteti Prishtina" bravooooooo!!!!!!!!!!!!!bravo 10000000 here | |
| | | LonaLR 100 % Flori
Numri i postimeve : 625 Age : 29 Vendndodhja : Con Flor Kenget e preferuara te Floricientes? : lexim, dalje, shoqeri etj... Disponimi i pergjithshem : Como Flor, con una gran sonrisa Registration date : 16/08/2008
| Titulli: Re: poezi........ Thu Mar 12, 2009 7:33 pm | |
| - libona shkruajti:
- Per shoqen time me te mir
mendova se ajo me donte por mu desh pak koh qe ta kuptoja se qfar po ndodhte.
Esht mir qe un t'iu them atij te verteten, t'ia tregoj nje histori, qe ta kuptoj gjith bota se kush je ti.
Si munde te aktroje ashtu, si munde te flasesh ato fjal pse me uren qfar te bera?
Te dashurit nuk ta mora, edhe pse afer e kam un nuk te tradhtova Nuk do flas asnje fjal per ty
para tij se me vjen keq kend e quajta shoqe te vertet.
Mos u brego ti.. se shpejti ai do e kuptoj se qfar kurthe pergatit ti.
Nuk jam as e para as e fundit qe mendova se ishe shoqe se ka shum te tjer para meje qe i tradhtove.
Njera ia tregoi atij se qfar i bere ti por mos u brengos se un nuk dua te te shkatroj!
A e di pse? se ti je shkatruar, nuk asgje per te ber se tani un te njoh shum mir..
Me vjen keq qe te njoha me vjen mir qe e kuptova kush je ti ne te vertet!!
ket vjersh ia kam kushtuar nje ish-shoqes sime ,qe dukej si shoqja ime e vertet por ishte e kunderta sepse ajo fliste gjithqka.... bravo 1!!!!!fare budallice te ko kan ajo nuk e ka shfrutezu kete mrrekulli te zotit!!!!!!?????????!!!!!!!!!? | |
| Titulli: Re: poezi........ Fri Apr 10, 2009 5:21 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: poezi........ | |
| |
| | | | poezi........ | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |