Lusim antaret qe te jene sa me aktiv ne forum, dhe te postojn sa me shume, sepse kohve te fundit jemi duke u bere te kontrolluar nga menagjeri i Florencia Bertottit, Florit. Ju lusim qe te keni parasysh kete dhe te jeni sa me aktiv ne postimin e mesazheve, natyrisht pa i thyer rregullat. Nese ka ndonje antar qe nuk eshte i kenaqur me forumin, le te lajmerohet ne forum, dhe le te shpreh pakenaqesite e tij. Ata qe jane sa me aktiv, do selektohen me shume ne letren qe do dergohet tek Florencia Bertotti. |
|
| Poezi Te ndryshme ... | |
| | Autori | Mesazh |
---|
Lina Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1525 Age : 32 Vendndodhja : Prishtina Kenget e preferuara te Floricientes? : Te Siento Disponimi i pergjithshem : 100 % Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Poezi Te ndryshme ... Thu Jun 11, 2009 4:43 pm | |
| Per ty
je strukur ne thellsin e shpirtit tim Ne trupin tim jemi ber nje Ne enderr je para buzeve te mija Pse dashuria ine te dhodhi ter kjo Per ty do ta beja qdo gje Do te hyja ne zjarr do te dizja Te tretem ne mendime te hutuara e mendja ime Gjen brehje kur te kujton ty Sa te paqelluara jan pytjet qe ja bej vehtes A thua a me don E lehtas rrjedhin lotet vertet te dua Pse nuk me kupton Po shkruaj me forcen e lapsit Te deshta te dua dhe do te dua gjithmon Edhe nese me trup do ti takoja tjetrit Shpirti im do te takoj vetem ty Do te jesh pjes e pandarshme e jetes ime kur trupin tim do ta mbuloj dheu i zi Shpresoj se do te me pushojn dhibjet e zemres Lotet e derdhur per ty ather do ti takojn vetem zotit Shpresoj se do te me fal se ja bera mekatin vehtes Duke te dashur ty me shum se jeten Ah sikur te jemi bashk E sikurt te mos mendoj per vdekjen Vetem per ty . | |
| | | Lina Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1525 Age : 32 Vendndodhja : Prishtina Kenget e preferuara te Floricientes? : Te Siento Disponimi i pergjithshem : 100 % Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Poezi Te ndryshme ... Thu Jun 11, 2009 4:45 pm | |
| __________♥_______________Te dua, a me don, ________♥__________♥______une per ty e jap jeten ______♥__♥_______♥________e ti per mua qmendon?! ____♥_____♥____♥__________dhe me trego sa me don __♥________♥____♥__♥_____ ____________♥____♥_____♥_O Zot i vertet _____________♥____♥__♥_mos me le te vuaj ______________♥____♥___mos ma largo te dashurin _______________♥_____te behet i huaj. ________________♥____
___♥♥♥_______Te mendoj ne vete ___♥___♥_____te mendoj me drite ___♥_____♥___ te dua me Zemer ___♥______♥__te dua me shpirt ___♥______♥__ ___♥_____♥___Te kam dashur ___♥___♥____dhe shum te dua ___♥♥♥______por te lutem ty _____________mos mem tradhtua __♥_____♥___ __♥_____♥___Te dua do te them __♥_____♥___dhe ashtu do te mbes __♥_____♥___te dua do te them __♥_____♥___gjersa une te vdes __♥_____♥___ __♥_____♥___Oj Dashuri e mallkuar __♥♥♥♥♥____pse sme le te qet ____________po me ben te vuaj __♥__________gjithnje ne ket jete __♥_♥________ __♥__♥_______Asgje me te bukur __♥____♥_____ska ne kete jete __♥♥♥♥♥♥____se dashurija e vertet __♥______♥___asgje me te bukur __♥_______♥_ska per mua __♥________♥_sa i dashur kur me thet TE DUA | |
| Titulli: Re: Poezi Te ndryshme ... Thu Jun 11, 2009 4:46 pm | |
| A do te me gjesh...! *.☆★.•°•.☆♥*.Ndoshta nje dite, ne te ardhmen .♥*.☆★.•°•.☆♥*.Ti perseri, do te kthehesh ♥*.•.☆★.•°•.☆♥*.Por gjalle, mua te mjeren ♥*.°•.☆★.•°•.☆♥*.S’besoj se do te me gjesh. •♥*.°•.☆★.•°•.☆♥*. ♥*..•°•.☆★.•°•.☆♥*.Mbi varrin, ku une prehem ♥*.★.•°•.☆★.•°•.☆♥*.Me keqardhje, do te lotosh ♥*..•°•.☆★.•°•.☆♥*.Dhe ikjen tende, prej meje ♥*.•°•.☆★.•°•.☆♥*.Perjete, do ta mallkosh ♥*.°•.☆★.•°•.☆♥*. ♥*.•.☆★.•°•.☆♥*.Ndoshta, shume i permalluar ♥*..☆★.•°•.☆♥*.Portretin tim, do ta kujtosh ♥*.☆★.•°•.☆♥*.Kur mbi pllake, te gdhendur ♥*..☆★.•°•.☆♥*.Emrin tim, do te lexosh ♥*.•.☆★.•°•.☆♥*. ♥*.°•.☆★.•°•.☆♥*.Si kurre, ndonjehere ♥*.•°•.☆★.•°•.☆♥*. Do te ndjehesh, fajtor ♥*..•°•.☆★.•°•.☆♥*.Per zemren time, te mjere ♥*.★.•°•.☆★.•°•.☆♥*.Qe ti vete e copetove ♥*.☆★.•°•.☆♥*. ♥*..☆★.•°•.☆♥*.Ndoshta, per te paren here ♥*.•.☆★.•°•.☆♥*.Mua falje, do te me kerkosh ♥*.°•.☆★.•°•.☆♥*.Por pergjigjen time, nen dhe ♥*.•°•.☆★.•°•.☆♥*.S’do mundesh, ta degjosh. ♥*..•°•.☆★.•°•.☆♥*. ♥*.★.•°•.☆★.•°•.☆♥*.Do te te fal, apo jo ♥*..•°•.☆★.•°•.☆♥*.As vete, nuk e di mire ♥*.•°•.☆★.•°•.☆♥*.Pasi atehere, shpirti im ♥*.°•.☆★.•°•.☆♥*.Do te jete, plotesishte i shkrire. ♥*.•.☆★.•°•.☆♥*. ♥*..☆★.•°•.☆♥*.Ndoshta, do te mbjellesh lule ♥*.☆★.•°•.☆♥*.Mbi dheun e varrit tim ♥*..☆★.•°•.☆♥*.Me qellim qe ato te celin ♥*.•.☆★.•°•.☆♥*.Si kujtim, per dashurine ♥*.°•.☆★.•°•.☆♥*. ♥*.•°•.☆★.•°•.☆ ♥*.Por lulet, do te vyshken ♥*..•°•.☆★.•°•.☆♥*.Dhe pa gjethe, do te ngelin ♥*.☆★.•°•.☆♥*.Edhe me gjak, po ti ujitesh ♥*..☆★.•°•.☆♥*.Ato kurre, nuk do te celin. ♥*.•.☆★.•°•.☆♥*. ♥*.°•.☆★.•°•.☆♥*.Ndoshta naten, do te me presesh ♥*.•°•.☆★.•°•.☆♥*.Ne enderren tende, te trokas ♥*..•°•.☆★.•°•.☆♥*.Por edhe ne qofte se vij ♥*.★.•°•.☆★.•°•.☆♥*.Asnje fjale, nuk do te flas. ♥*..•°•.☆★.•°•.☆♥*. ♥*.°•.☆★.•°•.☆♥*.Me hijen e vdekjes, do te vij ♥*.•.☆★.•°•.☆♥*.Dhe syte mbi ty, do ti zgurdulloj ♥*..☆★.•°•.☆♥*.Frike ne zemer, do te te shtij ♥*.☆★.•°•.☆♥*.Derisa ty, te te tmerroj. ♥*..☆★.•°•.☆♥*. ♥*.•.☆★.•°•.☆♥*.Ndaj, po deshe te jetosh ♥*.°•.☆★.•°•.☆♥*.Ne heshtje i pa shqetesime ♥*.•°•.☆★.•°•.☆ ♥*.Ben mire qe te harrosh ♥*..•°•.☆★.•°•.☆♥*.Mua dhe dashurine time. ♥*.★.•°•.☆★.•°•.♥*. ♥*.☆★.•°•.☆♥*.Ndoshta, vetem atehere ♥*..☆★.•°•.☆I ♥*.qete, do te jetosh ♥*.•.☆★.•°•.☆♥*.Dhe shpirtin tim, nen dhe ♥*.°•.☆★.•°•.☆♥*.Ndoshta, nuk do ta trazosh!!!... ♥*.★.•°•.☆★.•°•.♥*. | |
| Titulli: Re: Poezi Te ndryshme ... Thu Jun 11, 2009 4:46 pm | |
| Te dua
Edhe pse je ti larg, Te dua. Edhe pse me nuk di ta krijoj asnje varg, Te dua. Edhe pse bylbylet me nuk kendojne, Te dua. Edhe pse yjet me nuk ndricojne, Te dua. Edhe pse koha me nuk rrjedh, Te dua. Edhe pse ti zemren ma ke vjedh, Te dua. Edhe pse pa ty mengjezet jane te ftohta, Te dua. Edhe pse as buzeqeshjet me nuk jane te ngrohta, Te dua. Edhe pse nuk e di se pse te dua, Te dua. | |
| | | Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Poezi Te ndryshme ... Thu Jun 11, 2009 5:12 pm | |
| Engjuli im Endroj te gjej nje Njeri se e kupton fjalen dashuri. Te shoh at dashuri ne syt e ti. Endroj te perfundojn ditet se me vetmuan. Te takoj dikend se me nje ZEMER nuk luan. Te zgjohem me nje gezim ne mengjes. Te di se me at dashuri dua te vdes. Endroj nje njeri se me don dhe me gabime. Endroj nje Engjul per tja falur zemren time. Endroj te me shtrengonte fort ne gjirin e ti. Por ku esht aj engjul ne ket dit te zi. Aj engjul se dua tja lexoj deshirat nga buzet e mira. Veq ket engjul e kerkoj skam tjera deshira. Ndoshta aj do me gjen se Zemren e kam hapur per te. Po shpresoj, se ne endra per nat e kerkoj me ze. Te pres Engjuli im deri ne fund te jetes te pres. Se kam deshir te jam pran teje deri sa te vdes. | |
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Poezi Te ndryshme ... Thu Jun 11, 2009 5:13 pm | |
| Nuk jam poete,te shkruaj poezi Por fjalen te dua,E shkruaj vetem per ty! mos harro , edhe pse larg syt e mi po jeton malli per ty gjdo dit zemren ma pervlon kurr nga zemra nuk do te largoj nuk dua as nje moment pa ty te jetoj edhe pota me u rrotelu un prap te du... | |
| Titulli: Re: Poezi Te ndryshme ... Thu Jun 11, 2009 5:13 pm | |
| TE KAM GJDO GJE TE KAM JET TI JE DRITA E SYVE TE MI TI JE SHPRESA QE UNE KAM TI JE GEZIMI QE ME MBAN TI JE GJDO GJE NE KET JE TI JE I VETMI QE E DUA ME TE VERTET | |
| | | Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Poezi Te ndryshme ... Sat Jun 20, 2009 1:48 am | |
| Nuk dua
nese nje gje gabova esht se ne ty u dashurova nese kaq shum te dua pse s'me do ti mua?
bera gabim gabim te madh si mund te doja ?
un i ndali ndjenjat e mia ty te mos lendoj edhe endrat dashurore te miat po i shkatroj.
nuk dua qe ajo te vuaj se esht mjaft per gjynah te gjith ashtu e marin dhe ka nje arsye oh.
Edhe pse ajo arsye ekziston un e di mir qe ajo ty nuk te do dhe met vertet esht e lig.
Nuk dua nga ajo te largoj dhe mbetem pa shpres se ti mua nuk do me kthehesh edhe nese vdes..
Qfar do qe te bej qfardo qe te them dije se te dua edhe pse gjithqka esht e shkret..
nuk dua un te te kem nese ti e do tjetren nuk dua me zor te te mbaj per gjith jeten
nuk dua aske te lendoj edhe pse ajo esht mjaft e lig dhe nese ndonjeher ka rast ajo mua ka mem vrit..
nuk dua asgje nga ti asgje nuk dua te kem me...
nje gje po ta them ik nga jeta ime dhe shko me ate...
Nuk dua asgje me ty te kem | |
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Poezi Te ndryshme ... Sat Jun 20, 2009 1:54 am | |
| Zemer gur
nuk e di si ty te dua? qfar kam ber qe keshtu ta paguaj?
perse ne ty u dashurova dhe asnje ender tjeter nuk e enderova?
ti ishe si guri me i ndjeshem se ti ndoshta isht edhe druri. por un endrova qe ti per mua te ndryshosh jo per tjetren qe sot e dashuron
un prita qe per mua te derdhesh lot por u genjeva kot!
ti je ai qe je por nga guri u bere burri qe un desha dikur...
nuk je me ashtu por nuk ndryshove per mua ti e do tjetren kurse un po vuaj!
Ai zemer gur u be burr burri qe un e shikoj e nuk mund ti them qe e dashuroj! | |
| Titulli: Re: Poezi Te ndryshme ... Sat Jun 20, 2009 2:01 am | |
| Mos me shiko!
Qe nga bankat shkollore un ty te desha qdo ender me ty e deshja.
Ti nuk ke faj qe un ty te dua por perse me jep shpresa qe un te vuaj!
Perse me shikon me ata sy Zemra ime loton gjak te zi.
Edhe nese me shikon vuajtje me shkakton por nese e shikon tjetren prap ne zemer me lendon
Ti nuk ke faj qe kjo zemer te dashuron por ajo qe ti e don nuk e meriton
Ajo do te bej xheloz por ti mir e di si esht puna e asaj si e therasin t'gjith..
nuk di qfar te them por mos me shiko se kur syt mua me shikojn syt e mi verbohen krejtsisht oh..
sa her qe pas te kam koken e kthej syt e tan bashkohen si te ishin 4 ..
Mos me shiko se un prap po vuj me le mua kshtu me mir e kam nuk dua shpresa e prap te mbes duke vujt... | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Te ndryshme ... | |
| |
| | | | Poezi Te ndryshme ... | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
| |
| |
| |
|