| Sms dashurie.... | |
|
+8Ela leotrim-benja-trrimi egzona stefano alimonito floricienta ..... Sirenaa TinaHG08 12 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
TinaHG08 Administratorja
Numri i postimeve : 2205 Age : 29 Vendndodhja : Con las haditas de FLOR Kenget e preferuara te Floricientes? : Flores amarillas, CAV,Te siento, Hay un cuento, Laberinto, Porque, UN enorme dragon-ka shum Disponimi i pergjithshem : Siempre alegra Registration date : 19/07/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Fri Nov 07, 2008 6:06 pm | |
| Te mendosh per ty eshte e lehte, te vuash per ty nuk eshte e drejt, te qash per ty eshte mekat, te rrish prane teje eshte fat. | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1195 Age : 30 Vendndodhja : qe qitu en forum Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon Disponimi i pergjithshem : pakez serioz e pakez tu qesh heh... Registration date : 04/10/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Fri Nov 07, 2008 7:12 pm | |
| Ne thellsine e zemres time eshte vendos nje emer Pergjithmone kete emer do ta mbaj ne zemer | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1195 Age : 30 Vendndodhja : qe qitu en forum Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon Disponimi i pergjithshem : pakez serioz e pakez tu qesh heh... Registration date : 04/10/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Fri Nov 07, 2008 7:12 pm | |
| Mbi detin e qetė lunnduronte njė fletė mbi tė ish shkruar "Tė dua pėr jetė" Po se besove, puth buzėt e mia qė tė kuptosh se ē'ėshtė dashuria. Tė dua aq sa mė do ti mua, dhe do tė dua gjersa tė tretem mė qoftė se me ty do tė mbetem. | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Fri Nov 07, 2008 7:13 pm | |
| U prish bota, u prish dynjaja, dhe hupi krejt marrja. Ra fustani, dul miniqi, ma shum se shkolla, punon kafiqi. Del plaku ne qershi, e hek plistin mu ba mafi....!! | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Fri Nov 07, 2008 7:13 pm | |
| "Me ndihmo te lutem" Jeta ime ter gjithkund,me mbyti monotonia qetesi heshtje trishtim e kaplon shpirtin tim ah kjo rrug e gjat eci e nuk mberri askund ne skaj te rruges shendriti nje yll nje drit shpejtova ta kap,fillova te vrapoj me hapa te shpejte sado une te afrohem ai edhe me shume largohet une perseri fillova te vrapoj pas ti qe ta ndali e ti them vetem dy fjal, pash perendin mos mele vetem kam shume frig te jetoj pa ty ne eresiren eksaj nate eja e me bene pakes drite si dikur kam nevoj per ty,se u lodha duke te kerkuar me eshte lodhur shpirti meka marr etja buzet mejan bere shkrum per ta shijuar puthjen tende,syt medhembin per nje or gju,zemra ime u be shkrum e hi truri me eshte lodhur duke menduar vetem per ty prej ati ēasti kur te takova ty shpirti ime meska qetesi,shume kamqajt o engjulli ime perty loti ne sy me eshte ngri si copa kristali me reshqasin neper fytyr deri kur une dote jetoj ne erresir te lutem me ndihmo eja e ngrohe shpirtin time qe nga ti po pret>>>>>>>>>SHPETIM!!!!!!<<<<<<<<<< | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Fri Nov 07, 2008 7:14 pm | |
| Kujto eren e malit Kujto eren e lehtė Kujto zemren time Qė tė don pėr jetė | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Fri Nov 07, 2008 7:15 pm | |
| te dua sa malete te dua sa jeten a me don ti mua tregom te vertete
36 shrojne ka alfabeti veq emri yt ne zemer me beti
sa te mir drit e ka hana, o djal lum ty qe te ka ba nana
Edhe pse jam shiptare asgje nuk me pengon se une ja qi nanen atina qe me MASHTRON
boj qka du, di qka boj, kur du vi e kur du shkoj, edhe ata qe du ne RS e qoj
Burre Ideal Eshte Ai Qe Nuk Pi, Nuk Luan Bixhoz, Nuk U Cillet Grave Te Tjera, Nuk Grindet, Dhe Qe Nuk ***EGZISTON***
Y Love You, Une Ty E Ti Mu, Can You See? Si Po Te Shikojn Sytė E Mi, You Are Beutyful, Mos U Lazdro Se Ta Futi Shpull..!!!
Zoti Nje Dite Me Veshtronte E Kuptoj Qe Zemres Time Diqka I Mungonte, Te Gjith Engjujt Rreth Vetes I Mblodhi, Dhe Per Zemren Time Ty Te Zgjodh
KUluvallahu-Ehad Pa Vjehrri Rahat, Allahu-Samet Sun Po I Bej Hyzmet. Velem-Jelid Velemje-Kulehu, Djalin E Saj Une Shum Po E DU
Te fala DASHURIN Te fala besim edhe kur me tradhtove Te fala kuptim tash fillon me provokon, dhe shpijonon e me kontrollon mendon se dashuria ime edhe ket e kupton JO ZEMER JO se dashurija jon ketu mbaron
EdHe pSe JaM ShQiPtArE aSgJe SmE mUnGoN, JA QiFsHa NaNeN AtI qE Me MaShTrOn
JaM NjE QiK Me TaktiK Ta BoJ BllocK EdhE PiK
Jam nje qik Xheloze Nervoze e Katile por ne Dashuri nuk ta boj me HILE
Nese sme thirr sod tu thaft dora ne diten e marteses te raft ni meter bora ne naten e marteses u bafsh hor tu ndalt rryma 24 or
bylbyli ne deg sa buker kendon ja puthsha buzet ajo qe e lezon
te shtunen askush nuk punon vetem zemra ime per ty po mendon
QME DUHET JETA NUK KUPTOJ QME DUHET RINIAJA PRE JETOJ QME DUHET KY FAT KUR JAM LARG TEJE QME DUHET DASHURIA KUR SJE AFER MEJE.
Me dor po shkruaj, me zemer po vuaj, pse je larg meje, jam e vetmuar, sa dite e merzitshme, sa nate e qete te shkruan shpirti yt qe te don per jete
E kam nje deshir, Oh sa esht e thjesht Me ti puth buzet, Tjeter skisha desht!!
Nese ne heshtim dhe heshtja ka sy jan syte e zemres qe te shohin vetem ty e nese ste them dot sa te dashuroj fain e ka natyra qe zemres si dha goj
mos u lavdro qe je e bukur, se ne ket bote nuk je vetem ti. mos mendo qe ke shume ne koke kur kembet si ki ne toke. mos u ben kok larte, kur une e di se je koke thate
te dua te pres deri sa te vdes a me do ti mua pergjigjjen po e pres?
Ti moj bukuroshe mos vuj shum nga dashuria se eshte ma keqe se rakia,kur ajo te bllokon s,ka ilaq qe e sheron
hape dritaren dhe shiko, hape letren dhe lexho, te kam zemer mos haro.....
Si rezet e djelit qe e ngrohin token,si yjet e natesqe e rethoj boten,si engjel mbrojtes je ti per mua ,qfare me ke be qe kaq shum ,"Te Dua".
Ma e fort se dashnija koka inati , e per inati spo ja rrasi e po e plasi.
te dua me plot shprehi,buzeqeshja jote ne zemer me ka hi,kete buzeqeshje ne librin e historis do ta shkruaj deri kur me dhe e gur do te mbulohem,kete buzeqeshje do ta ruaj!!!
Qjelli eshte i kalter Bora eshte e Bardhe me ty une fillova Dashurin e pare.
nese sonte do te ndahemi zoti e di se kur do te shihemi e nese ndonjeher shihemi kush e di a do te njihemi?
sonte gjumi nuk me merr loti ne faqe pome rrjedh sa shum sonte jam merzit se larg teje jom oh shpirt
Te Stacioni Trenit Ti Mu Ma Dhe Besen: "Se Kur Do Te Kthehem Me Ty Dot Baj Martesen!" At Mashtrruan Me Fjal Apo Vet Me Harrove? Qe Ma Ktheve Shpinen E Tash U Martove!?
Sot nė mes nesh gjithqka morri fund , nuk dua tė tė shoh e aq mė pak tė kem diqka me ty , i tha maca miut dhe e hėngri
I dua your iyes se jan very nice ata look at me un mendoj dont ferget me,zemra ime tik-tak for you so bebe I LOVE YOU!!!
Ne gjum kur rash ne enderr te pash ne kemb u ngrita "Vali" bertita
Zemra e Djalit eshte hotel nuk mirret vesh kush hin e kush i del
Dy Zemra qeshin Dy Zemra qajn dhe mene fund dy zemra vdesin
E mire nga perendia ! E embel si qershia ! Nė buzet e tua me lindi dashuria.!
Ah Bre Djal ti SHUM po FANTAZON sė zemren time bre djal Nuk e FITON, as me LIRA as Mė PARA se keto gjera Unė si HA
Prap e kaloj nje natė pa ty, po bie nė shtrat dhe i mshel keto sy, para meje po te paramendoj si te puthi dhe perqafoj, dikur me merr gjumi dhe ty te endrroj!!
Nje zemer e vetmuar, qe gjak pikon, a ma din hallin qe zemra ime vetem ty te don. Zemra vrahet dhe ligeshohet, guri thahet dhe coptohet, druni kalbet e shkatrohet. por dashurija nuk HARROHET!!
kur te dashurohesh ulu dhe mendo thuaj vetes ruju mos gabo fjala dashuri sa let shqiptohet por dashuri e vertet shum rend Fitohet
pse nė dhom dritat i ke fik, pse nga dora me ke ik. Kush me ty naten e kalon, kush me ty shtratin e ndan gjdo mengjes kush te ka pran
Dy zemra qajn - nje mall e kan Dy sy lotojn- ni gje shikojn Dy duar ledhatojn - nje shpirt sherojn Dy qoja flasin - nje botė e plasin
...Met Vertet u Bo Plane Per Ardhmerin Per Dashurin Qe Dot Kemi Edhe Rahatin ?? :) <3
Shqίρтaяє є Dίη Тί, Kаllє Kаllє Ѕί Ċίgаяє. | |
|
| |
..... Moderatore
Numri i postimeve : 1281 Age : 26 Vendndodhja : Con Saritas foro .. Kenget e preferuara te Floricientes? : Todas.. Disponimi i pergjithshem : 50% Registration date : 05/10/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Sun Nov 09, 2008 11:46 am | |
| hehe me pelqeu sirena bravo amiga te querooo.. | |
|
| |
..... Moderatore
Numri i postimeve : 1281 Age : 26 Vendndodhja : Con Saritas foro .. Kenget e preferuara te Floricientes? : Todas.. Disponimi i pergjithshem : 50% Registration date : 05/10/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Sun Nov 09, 2008 11:47 am | |
| poashtu edhe te tines me pelqyen pa mase.. | |
|
| |
..... Moderatore
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Sun Nov 09, 2008 11:47 am | |
| ooo breee spoooo diiiiiiiii......... | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Tue Nov 11, 2008 1:25 am | |
| hehehhe flm drenusha yo tmb te amoooo muchoooooooo no sabes cuantoooo hehheheh tllovi tyyy tinen egzonen selen jeten edhe tjerat oki
ju duaaaaaaaaa amigasssss hehehehe | |
|
| |
floricienta Flori Fan
Numri i postimeve : 194 Registration date : 10/09/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Thu Nov 13, 2008 9:17 pm | |
| | |
|
| |
alimonito Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1453 Age : 28 Registration date : 12/11/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Thu Nov 13, 2008 9:19 pm | |
| tambien amiga lo quero a todos | |
|
| |
egzona stefano Stefanista x siempre + Forca e Forumitit
Numri i postimeve : 1869 Age : 29 Vendndodhja : prishtin Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon y te siento Disponimi i pergjithshem : siemper alegra con sonrisa Registration date : 02/10/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Thu Nov 13, 2008 10:09 pm | |
| dy pellumba kerkojne paqe,dy lule miresi,dy zemra dashuri pacim fat un e ti. | |
|
| |
egzona stefano Stefanista x siempre + Forca e Forumitit
Numri i postimeve : 1869 Age : 29 Vendndodhja : prishtin Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon y te siento Disponimi i pergjithshem : siemper alegra con sonrisa Registration date : 02/10/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Thu Nov 13, 2008 10:11 pm | |
| endrra qe un kisha me duket se vdiq tash nuk jemi shok nuk jemi as miq bashk me endrren time edhe un do vdesne boten tjeter krah apur do te pres. | |
|
| |
leotrim-benja-trrimi Flori Fan
Numri i postimeve : 491 Age : 31 Vendndodhja : gjakove Kenget e preferuara te Floricientes? : ven a mi Disponimi i pergjithshem : muzik top Registration date : 09/11/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Fri Nov 14, 2008 2:17 pm | |
| ahaha sms dashurije ma more qika se jeni te reja hahaha | |
|
| |
..... Moderatore
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Sat Nov 15, 2008 9:13 pm | |
| hshahaah po vvalla veq ti po ja shtin en mend jejejejej.. | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Wed Nov 19, 2008 1:56 pm | |
| ahhahah hajde qika postoni edhe ju diqka heheheh | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Wed Nov 19, 2008 1:58 pm | |
| te dua te dua kurr ste harroj gjithmone ne jeten time un do te kujtoj | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Wed Nov 19, 2008 1:59 pm | |
| I kissed you you kissed me you don't miss me but I miss you | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Wed Nov 19, 2008 2:01 pm | |
| matematik moj matematik tkisha pre me thik si kam mendt te profesori por i kam ment te dashnori
hahahaha qeto e kam mar pi mahalles qikat tu e thun hahahah | |
|
| |
Ela Moderatore
Numri i postimeve : 1379 Age : 29 Vendndodhja : Te:www.floricientaks.co.nr Registration date : 09/09/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Sat Dec 06, 2008 12:30 am | |
| hahahahha
qe nja tjeter: Sa i bukur dokesh, kur behesh nervoz e sidomos ateher, kur behesh XHELOZ......hahahahahahhaha | |
|
| |
Ela Moderatore
Numri i postimeve : 1379 Age : 29 Vendndodhja : Te:www.floricientaks.co.nr Registration date : 09/09/2008
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Sat Dec 06, 2008 12:31 am | |
| Love is a Game That Two Can Play And Both WIN | |
|
| |
Ela Moderatore
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Sat Dec 06, 2008 12:33 am | |
| Ndaq met mir. e ndaq met keq ndaq kupto,ndaq del meq qa bon tu mu nuk em dhem se kurr sje kon Bossi jemm | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Sms dashurie.... Tue Dec 09, 2008 11:33 am | |
| ndaq kesh e ndaq qaj se hiq spo ma nin edhe nese vdes........ | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Sms dashurie.... | |
| |
|
| |
| Sms dashurie.... | |
|