| Qe ta njohim njera tjetren | |
|
+7lussi ..... Ela LonaLR Sirenaa TinaHG08 Lina 11 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Lina Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1525 Age : 32 Vendndodhja : Prishtina Kenget e preferuara te Floricientes? : Te Siento Disponimi i pergjithshem : 100 % Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 3:13 pm | |
| Ka koh qe jemi ne forum dhe ende nuk njihemi dhe vendosemi te takohemi ne qender te kryeqytetit un kisha vendosur tju mirrja ne shtepin time sepse ajo eshte shum e madhe dhe do te qendronim disa dit dhe se un kisha gjetur imellen e florencia bertottit dhe ajo na kishte deshir te na njohte te gjithave se abshkue dhe.... vazhdoni ju ... -nese ju pelqen ideja mir nese jo do e heki ??? | |
|
| |
TinaHG08 Administratorja
Numri i postimeve : 2205 Age : 29 Vendndodhja : Con las haditas de FLOR Kenget e preferuara te Floricientes? : Flores amarillas, CAV,Te siento, Hay un cuento, Laberinto, Porque, UN enorme dragon-ka shum Disponimi i pergjithshem : Siempre alegra Registration date : 19/07/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 3:27 pm | |
| Oj, lina e pse se vazhdove ate? Oyy...
Lina: Mireseerdhet.. Tina:Ti je Lina? Sirena:Wow...qenke shume e mire.. Tina: PO... Lina: Si ja kaluat udhes? Egzona: Shume mire... Tina: Une erdha disi se shume larg dobraja... Todas: Jajaja..
vazhdoni | |
|
| |
Lina Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1525 Age : 32 Vendndodhja : Prishtina Kenget e preferuara te Floricientes? : Te Siento Disponimi i pergjithshem : 100 % Registration date : 14/09/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 3:32 pm | |
| Lina : nuk ju kisha paramenduar keshtu po ejani futuni ne shtepi tani do te na sherbejn raharohuni LONALR: wow EGZONA : me ne fund ju njoha TINA : po sa mir apo jo SIRENA : po po keshtu eshte LONA : po ku jen perrinderit e tu ?? TINA : ke moter vella LINA : prinderit e mir qe te dy jan ne pun bashk me vellaun motra ime sigurisht eshte ne kopsht dhe... | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1195 Age : 30 Vendndodhja : qe qitu en forum Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon Disponimi i pergjithshem : pakez serioz e pakez tu qesh heh... Registration date : 04/10/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 3:37 pm | |
| un ketu me ju sirena:nuk mund te paramendoj qe te gjith jemi gashk ketu gezohem qe ju takova tina :ke te drejt eheh sela:po jemi te gjitha vajzat ketu ,egzona ka esht lina:shkoi ne WC egzona:ja ja ku jam folet per mua sirena po sela pyeti per ty sela:vetem pyeta eheh
vazhdoni | |
|
| |
TinaHG08 Administratorja
Numri i postimeve : 2205 Age : 29 Vendndodhja : Con las haditas de FLOR Kenget e preferuara te Floricientes? : Flores amarillas, CAV,Te siento, Hay un cuento, Laberinto, Porque, UN enorme dragon-ka shum Disponimi i pergjithshem : Siempre alegra Registration date : 19/07/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 3:39 pm | |
| Tina: Lina,Sa mire...pra ke nje mter dhe nje vella? Lina: Po... Tina: SHtepine e paske shume te mire.. Sirena: Edhe mua po me pelqen.. Lina: Te ju sherbej me diqka?
......... | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1195 Age : 30 Vendndodhja : qe qitu en forum Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon Disponimi i pergjithshem : pakez serioz e pakez tu qesh heh... Registration date : 04/10/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 3:47 pm | |
| SIRENA:mua nje got uj nese bon TINA:edhe mua jam lodhur nga udhetime qe kemi pasur hehe SIRENA:ahhh sela ke njoftuar prinderit qe kemi mberritur mos harro ata na kan len porosi kete SELA:po i kam njoftuar TINA:duhet ti njoftj edhe une
vazhdon........ | |
|
| |
LonaLR 100 % Flori
Numri i postimeve : 625 Age : 29 Vendndodhja : Con Flor Kenget e preferuara te Floricientes? : lexim, dalje, shoqeri etj... Disponimi i pergjithshem : Como Flor, con una gran sonrisa Registration date : 16/08/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 4:06 pm | |
| Lonalr:Edhe une valla . Lina:mundeni ta shfrytezoni sa te doni telefonin .. Tina:Ok flm amiga lina:jeje es una pavada DreFlor:Hey deri sa Tina te perfundoj me telefonatee a shkojme ne net. Egzona:siiiii Lona:pajtohemi Lina:ok ne dhomen e pare ne te majte Tina:ME PRITNI PLZZZ. Lona:perfundo biseden e ne hyme ne net. Tina:ok-y
.......... | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 4:37 pm | |
| SIRENA:ka rrjet qika LONAlr:po mendoj SIRENA:OKI... LINA:popo sirena ka rrjet SIRENA:hyni ne forum TINA: po sirena ke te drejt ehhe SELA:poooo postoni ne forum hehhe
vazhdoni | |
|
| |
LonaLR 100 % Flori
Numri i postimeve : 625 Age : 29 Vendndodhja : Con Flor Kenget e preferuara te Floricientes? : lexim, dalje, shoqeri etj... Disponimi i pergjithshem : Como Flor, con una gran sonrisa Registration date : 16/08/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 4:42 pm | |
| tina oshte tuje fole ne telefon kur papritmas bertet duke then fjalen ketu jemi te ni shoqe.. ne te gjitha:hahahaha lona:po loka lina:lejeni more se i ka marre malli per babin hahaha sirena:hahah me siguri dreflor|:hey une po hi e para sirenaa:eee ti pse ti qe une lina:ani,ani hine drenushe ,kuptoje eshte me e vogel.. sirena:ok pues
......... | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 4:49 pm | |
| lona:vajza dalim tani ne qytet te gjitha :pooooooooo sirena:po shkojm lina:oki shkojm mbasi ta kryn tina me telefon tina:ja tani vajza e kreva egzona:tani shkojm pim ngane kafe un qeras sirena:oki flm egzona ehehhe
vazhdoo | |
|
| |
LonaLR 100 % Flori
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 5:02 pm | |
| shkojme ne nje kafeteri kur papritur axha i drenushes 3 taavolina perpara neve dreflor:noooooo fina;queeee tina:ablas dreflor:o jo qitu jo nuk bon me pi kafe se... lona;se qka fol festa:u po se nuk bojne sherbime te mire dreflor:drejtohet nga festa dhe thote noooooo festa:shaka sirena:fol ma dreflor:ok axha qatu te koka!!!!! sirena,une dhe tina:queeeeeeeeee fina:po kajle madhe festa:qysh kajle e madhe.. lina:ok hajde shkojne tjeter kun pra
vazhdoni | |
|
| |
Ela Moderatore
Numri i postimeve : 1379 Age : 29 Vendndodhja : Te:www.floricientaks.co.nr Registration date : 09/09/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 5:28 pm | |
| sela:Oki tina:Hajdeni ma... Sirena:op op(dalim prej lokalit) Lina:e di nje resturant shum te mir ketu afer Sela:Ok pra te shkojm,qysh po thoni ju amigas Tina:Oki Oki DreFlor:O veq mos me kon dikush i familjes te gjitha qeeshim:ahahahha
vazhdoneni tash juuuu.nese spritoni aajhhaha | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 5:33 pm | |
| Lina:ja ketu esht SIRENA:mahnitese shum i mir SELA:po me pelqen TINA:te hyjm brenda LONAlr:ejani te shkojm EGZONA:un qaros SIRENA:oki flm amiga TINA:flm egzona hehe
vazhdoniii | |
|
| |
LonaLR 100 % Flori
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 6:11 pm | |
| festa:pra te ulemi! sela:si lona:po ku fina;ta thrrasim nje kamarjer sepse ketu nuk paska tavoline e lire tina:mire lona;kamarier,kamarjer kamarjeri:urdheroni vajza dreflor;po po ku te ulemi kamerjeri;mire nese nuk ju pebgone te uleni ne katene e dyte lona;ok fina;vamonos nisemi per ne katine e dyte festa:je ne kete tavoline te ulemi sela:po ulemi kamarieri:Qka doni te pini lona:nje makiato fina;edhe muate lutem sela:edhe mua kamarieri:mir pra 3 makiat... tina ,festa,sirena,egzona:jo jo edhe mua dreflor:mua nje langje molle
.... | |
|
| |
..... Moderatore
Numri i postimeve : 1281 Age : 26 Vendndodhja : Con Saritas foro .. Kenget e preferuara te Floricientes? : Todas.. Disponimi i pergjithshem : 50% Registration date : 05/10/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 6:27 pm | |
| Lona:edhe mua Fina:poashtu... Dreflor:hej vajza jam e uritur ....besoj qe edhe ju keshtu qe te grumbullojme disa te holla dhe te hajme darke... Tina:mire Lina shkon tek kamarieri dhe ai drejtohet tek ne dhe na pyet se 'q deshirojme.. Kamarieri na jep menyne e hotelit.. Kamarieri:Urodheroni vajza..: fina:po i pres mendimet e shoqeve.. Dreflor:{i drejtohet te gjithave}-Si thoni per nje pule pikante me shampinjona? eshte e adhuruara ime.... Sirena:poashtu Tina:mire eshte e shijshme... Lona:po! Lina:epoo mire... Kamarieri:mire po shkoj tua sjell.. Lina:mire
......... | |
|
| |
LonaLR 100 % Flori
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 6:40 pm | |
| lona; iu knaqa dreflor:wowowwww menxi spo pres me ngre buke tina:ki pak durim te gjitha :hahahaha ne knaqemi flasim qeshim e me se shumti per florin flasim ,kur nje tavoline me pas ishte me plote vajza ,ato ishin adhurues te loles(ajo qe e ka shtramu florin) mirjeta (ashtu quhej njera vajze nga ajo tavolinne):shikoj mor si qeshine si te tranta un e kisha canten e florit ,fina patiket e florit dhe... sela i ndegjone ato dhe ngritet nga tavolina si loka e na ia plasim gazit sepse nuk dinim qka po ndodhte sela:he qfare keni ju pengone ndonje gje ? ne e kuptojme qka po ndodhe lona;he pra folin moss u mbete goja pa fjale?
vazhdoni | |
|
| |
..... Moderatore
Numri i postimeve : 1281 Age : 26 Vendndodhja : Con Saritas foro .. Kenget e preferuara te Floricientes? : Todas.. Disponimi i pergjithshem : 50% Registration date : 05/10/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 6:46 pm | |
| Dreflor:vajza!!! Lina:por favor!!! DreFlor:kamarier mundemi te shperngulemi ne nje tavoline tjeter.. kamarieri:po sigurisht!! Lina:ke te drejt... kamarieri:urdheroni atje ...{dhe ben me dore }
DReflor:me mire te ikim nga kjo tavoline sa me shpejt sesa te nxjerrim me shume telashe.. Lina:po! Tina:tenez razon!! lona:shkojme:: Dreflor:sirena,sela !!! sirena,sela:shkojme amigas...{dhe i shikojne me urrejtje vajzat adhuruese te loles} vazhdon... | |
|
| |
LonaLR 100 % Flori
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 6:53 pm | |
| ato nisin te qesin dhe thone ia dolommeee dhe e cakine
tina:ooo no !!!!!! fina;mos i ngo bre hiq tina:pero a po i kqyre fina:po mos ta ndine se qyshtu jon adhuruesit e loles.si ajo tina:si tienes rason shperkulemi ne nje tavolie tjeter sela:o vajza ta harrojme ate qe ndodhi me pare ee te gjitha:sssssssiiiiiii lona :hey kamarier me spejte te lutem kamarieri:po po ja vetem 3 minuta lona;queeeeeeee 333333 noo kalojne kea 3 minuta si 1 minute
.......... | |
|
| |
..... Moderatore
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 6:56 pm | |
| Lona:ahh faleminderit:: DreFlor:faleminderit.. Tinah:vajza pasi ta perfundojme ushqimin te shkojme ne shtepi ok? Lina:mire por si thoni per nje shetitje rreth qytetit.. DreFlor:po ke te drejt... Tinah:mire lona:vetem ta mbarojme ushqimin ok? te gjitha:ok...hahahahahahahaha
.............. | |
|
| |
LonaLR 100 % Flori
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 8:24 pm | |
| lona:o jo un nuk jam e pajtimit sepse jam e lodhur dhe dua te pushoj pakez perdon fina:po valla edhe une e sidio mos qitash qe u myta nga urrejtja tina:ti me kshillovame duket diqka keshtu qe un te kshilloj te mos i ndegjose fjalet i gjithkujte fina:ok gracias pero .. tina:pero nada sela:hey edhe un mendoj si lona pse nuk shkojme ne shtepi e clodhemi? dreflor:o jo un dua te shetiti ter kosoven sirena:hahah te kosoven a ter prishtinen te gjitha;ahhahaah lona:a jeni te pajtimit qe te shkojme ne shtepi te lines e tani hym ne net e qnakum? te gjitha:pop | |
|
| |
Ela Moderatore
Numri i postimeve : 1379 Age : 29 Vendndodhja : Te:www.floricientaks.co.nr Registration date : 09/09/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 8:28 pm | |
| Sela:po valla se po du me hi ne foro tina:mir ki se me ka marr malli Sirena:kaq shpejt a a a a dreflor:valla po Lina:ani pra a te nisemi te gjitha opopopop
vazhdoniii | |
|
| |
..... Moderatore
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 8:50 pm | |
| Hyne ne shtepi.. pastaj hyme dhe ne foro.. dreflor: ne forum qenka vetem The.Crossy tinah:po normal se ne jemi ktu te gjitha e kush do me mbet ne foro? dreflor:mire e ki.. egzona:po hi e para en foro.. dreflor:ok pra.. lona:sipas mendimit tim mendoj se per te hyre duhet une sepse une kam me pak mesazhe se ju kurse egzona ti i ke gati 2000 mesazhe.. tina:po ke te drejt lona. dreflor:po sigurisht.
lona postontee ne foro ndersa ne e shikonim..
vazhdon | |
|
| |
Lina Vdes per Florin
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Nov 30, 2008 9:17 pm | |
| LINA : vetem pak se kam nje zgjidhje... TINA : cila...??? LINA : do ja sjell dhe llaptoppin dhe aty ka internet kshtu qe do te ndahemi ne dy vende EGZONA : shum mir :P:P DREFLOR : vajza mendoni te bejm diqka interesante
LINA : vajza kam dhe befasira te tjera per ju ejani LONA : qfar do te na tregosh linna
LINA : ejani te shkojm ne sall ketu kam dhe nje sall te vogel mund te luajm cilen do loj dhe mund te ndegjojm muzik me ze te lart dhe....
vazhdon | |
|
| |
Sirenaa Vdes per Florin
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Mon Dec 01, 2008 2:35 pm | |
| LINA :dhe do kalojm mire besoj. SIRENA:eja shkojm EGZONA:sirena(dafina)di te vallezosh SIRENA:PO eheh mendoj TINA:epo sirena dhe egzona do vallezojn bashk LINA:EHEHH SELA:sirena di te vallezoj mir shum ka mar pjes ne shum festivale dhe un gjithashtu SIRENA:sela di te vallezoj gjithashtu DREFLOR:do kenaqemi LINA:mendoj qe do kenaqeni SIRENA: poooo..
vazhdoni | |
|
| |
Ela Moderatore
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Mon Dec 01, 2008 3:32 pm | |
| Lina:ejani pra sela:Op op Shkojm Tina:sa bukur tek eshte ketu Sela:ke te drejt shum e bukur lina Lina:Flm Tina y Sela:sps
vazhdon | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren | |
| |
|
| |
| Qe ta njohim njera tjetren | |
|