| Qe ta njohim njera tjetren | |
|
+7lussi ..... Ela LonaLR Sirenaa TinaHG08 Lina 11 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Sirenaa Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1195 Age : 30 Vendndodhja : qe qitu en forum Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon Disponimi i pergjithshem : pakez serioz e pakez tu qesh heh... Registration date : 04/10/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Tue Dec 02, 2008 12:46 am | |
| SIRENA:egzona qfar do kercejm SELA:balet TE GJITHA:aahahhahahah EGZONA:epoo modern SIRENA:qka mendon genta nje her ne vit EGZONA:OKI..... SIRENA:lina ke kete keng LINA:natyrisht TINA:urraaa kerceni eheh
vazhdoni | |
|
| |
LonaLR 100 % Flori
Numri i postimeve : 625 Age : 29 Vendndodhja : Con Flor Kenget e preferuara te Floricientes? : lexim, dalje, shoqeri etj... Disponimi i pergjithshem : Como Flor, con una gran sonrisa Registration date : 16/08/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Tue Dec 02, 2008 9:19 am | |
| lina e leshon lina:ok ja tani mundni me kercye festa:ok flm amiga lina:hahaha po por per shoqe maaaaaaa festa:hahha apo vjen me kercye me mu
vazhdoni | |
|
| |
..... Moderatore
Numri i postimeve : 1281 Age : 26 Vendndodhja : Con Saritas foro .. Kenget e preferuara te Floricientes? : Todas.. Disponimi i pergjithshem : 50% Registration date : 05/10/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Jan 04, 2009 12:42 am | |
| Lona:Mire...!! ;) Tina:hheheehe Lina:shpresoj qe iu pelqej :( DreFlor:po shume.. Festa:ke ndonje keng tjeter.. Lina:P.SH ?? DreFlor: ke Ndonje Album Te rihannes ...hhehe.. Lina:jo Albumin nuk e kam por mundemi ta marrim laptopin dhe ta veme ne vend te Radios ..keshtu qe do te ndegjojme edhe kenget e Florit.. DreFlor:sa mir...:D Tina:po.. Lona:urraaaaaa.. Fina:do kenaqemi..
............ | |
|
| |
LonaLR 100 % Flori
Numri i postimeve : 625 Age : 29 Vendndodhja : Con Flor Kenget e preferuara te Floricientes? : lexim, dalje, shoqeri etj... Disponimi i pergjithshem : Como Flor, con una gran sonrisa Registration date : 16/08/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Wed Jan 14, 2009 9:57 pm | |
| lona dhe lina:pues si drenusha:hahah egzona :wow shiko sa e bukur kjo foto kush eshte kjo__??? lina:une haha!!! lona:weee sa e mir ku je keshtu lina:ne plazh..//ne turqi lona:weeee,,,,.. lona mbetet e habitur dhe te tjerat qeshin me te..!!!! lina:qka ka per qudi kur un vet jom e bukur..!!!??? fina:po de po..hahaha sirena;:::po e leshoj kangen cosas que odio de fos(hey ishalla e kum shkru mir se nuk po di) egzona:jo sirena:po egzona:jojojojjojojojojo sirena bohet nervoz edhe don me i mshu egzones shuplak.. lona ,fina,lina,festa:hey a jeni nermal po a me kalu qishtu kohen kena ardha aaaaaqe niher.edhe ti siren meniher po bohesh nervoz.. sirena :po pse mos me leshuee aaaa.. lona e leshon kangen qapricos(mir ishalla e kum shkru).. krejt e kthejn koken edhe ja nisin me kcye.. lina:bravo lona sirena dhe egzona:nos perdonan te gjitha :siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...
vazhdoje.. | |
|
| |
LonaLR 100 % Flori
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Wed Jan 14, 2009 9:58 pm | |
| lona dhe lina:pues si drenusha:hahah egzona :wow shiko sa e bukur kjo foto kush eshte kjo__??? lina:une haha!!! lona:weee sa e mir ku je keshtu lina:ne plazh..//ne turqi lona:weeee,,,,.. lona mbetet e habitur dhe te tjerat qeshin me te..!!!! lina:qka ka per qudi kur un vet jom e bukur..!!!??? fina:po de po..hahaha sirena;:::po e leshoj kangen cosas que odio de fos(hey ishalla e kum shkru mir se nuk po di) egzona:jo sirena:po egzona:jojojojjojojojojo sirena bohet nervoz edhe don me i mshu egzones shuplak.. lona ,fina,lina,festa:hey a jeni nermal po a me kalu qishtu kohen kena ardha aaaaaqe niher.edhe ti siren meniher po bohesh nervoz.. sirena :po pse mos me leshuee aaaa.. lona e leshon kangen qapricos(mir ishalla e kum shkru).. krejt e kthejn koken edhe ja nisin me kcye.. lina:bravo lona sirena dhe egzona:nos perdonan te gjitha :siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...
vazhdoje.. | |
|
| |
lussi Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1200 Age : 30 Vendndodhja : in my place Kenget e preferuara te Floricientes? : los ninos no mueren Disponimi i pergjithshem : not always happy Registration date : 14/01/2009
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Thu Jan 15, 2009 9:55 pm | |
| | |
|
| |
egzona stefano Stefanista x siempre + Forca e Forumitit
Numri i postimeve : 1869 Age : 29 Vendndodhja : prishtin Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon y te siento Disponimi i pergjithshem : siemper alegra con sonrisa Registration date : 02/10/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Thu Jan 15, 2009 10:28 pm | |
| TINA:ESHTE 11 ORA E NATES PO THUAJSE SIRENA: PO VALLA LONA: A SHKOJM TE BEHEMI GATI ME FLEJT EGZONA: HMMMM A RRIM HALA QUT SIRENA: SI THONI VAJZA TE GJITHA: SIIIII TINA:VAJZA SHIKONI TINA SHIKON NE DRITARE LONA: JAN DISA NJERZ POR ME DUKEN SE JAN HAJDUTET SIRENA: SAKT EGZONA: MA MERRR MENDJA SE ATA JAN TE NDAR NE GRUPE ME DUKET SE KAN RRETHUARR TE GJITH SHTEPIN POR BEJM NJE PLAN E JU AU TREGOJM QEFIN HAHAHAHAHA TE GJITHA: HAHAHAHAH LUSSI: PO QFAR PRESIM ATEHERE EGZONA: KAM NJE PLAN
VAZHDOJENI | |
|
| |
..... Moderatore
Numri i postimeve : 1281 Age : 26 Vendndodhja : Con Saritas foro .. Kenget e preferuara te Floricientes? : Todas.. Disponimi i pergjithshem : 50% Registration date : 05/10/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Fri Jan 16, 2009 1:40 pm | |
| Drenusha : ejani e marrim bazen e ''Home Alone '' ... hahahhahaha Sirena: hahahah ..mir ish kon valla ..hahahha Egzona: I keni Frik hajdutet ..?? Drenusha: une jo ... Sirena: as une .. Lona : un pak po ...:( Tina:hahhahah jo more aspak .. Drenusha : mire pra ti'a fillojme punes.. Lina : vajza ...Kam nje plan.. Te gjitha : pooooooo ..........?? Lina : te dalim ne terasen qe e kam ne shtepi dhe i bejme kurthet.. Drenusha: ide e mire .Shkojme ..
VAZHDON........ | |
|
| |
egzona stefano Stefanista x siempre + Forca e Forumitit
Numri i postimeve : 1869 Age : 29 Vendndodhja : prishtin Kenget e preferuara te Floricientes? : un enorme dragon y te siento Disponimi i pergjithshem : siemper alegra con sonrisa Registration date : 02/10/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Tue Jan 20, 2009 8:35 pm | |
| EGZONA:NE RREGULL ME DEGJONI KETU TINA TI SHKO DHE MERRE NJE KOV ME UJ DHE GJUAJE ATY TEK DERA PERJASHT DHE DO TE BEHET AKELL TINA:NE RREGULL TINA SHKON EGZONA:DRENUSHA TI DUHESH TE SHKOSH TE TE KEPUSESH DISA TELA RRYME POR DO TE NDIHMOJ EDHE LUSSI TINA: TINA VJEN NE REGULL ESHTE DRENUSHA.LUSSI:QOHEN DHE SHKOJN LONA:PO UN ? EGZONA :TI DO TE SHKOSH NE KUZHIN DHE DO TE VSH DISA TENGJERE NALT PREJ FILLIMIT TE DERES E DERI TEK FRIGORIFERI LONA:SHKON NE KUZHIN EGZONA:LINA DHE SIRENA JU TE DYYJA DO TE SHKONI NE TERAS DHE DO TI BENI KURTHET OK LINA DHE SIRENA : MIR SHKUAM EGZONA: NE REGULL POR LINA KE TI KILIKERA LINA:PO PPO KAM MORE TINA:QFAR KE NDER MEND TE BESH EGZONA EGZONA: DO TA SHIHNI DHE DO JAU TREGOJM QEFIN ATYRE HAJDUTEVE TE GJITHA: HAHAHAHAHAH LUSSI:VAJZA NUK KEMI KOH PER TE QESHUR TASH DRENUSHA:POR DO TE KEMI NE FUND TE GJITHA:HAHAHAHAHHAA EGZONA:UN DO TE MARR KILIKERAT DHE DO TI LE DERA E HYRJES LONA:WOW DRENUSHA: PO TANI EGZONA:TANI TINA DHE LINA DO VIN ME MUA LINA TI DO SHKOSH NE KUZHIN DHE DO MARRESH KUTIT ME SHAMPON DHE NE KATIN E DYT DO TE HEDHESH NE PARKET NE RREGULL LINA: NE RREGULL HAHAH DHE QESH EGZONA:TINA UN DHE TI DO SHKOJM DHE DO TE MARRIN SHUM FISHEKZJARRE DHE DO TI QESIM TEK DERA MBRAPA TINA: SHUM MIR SHKOJM LONA: POR A KENI EDHE NDOJNE GJE NE MEND LUSSI:THEM SE DO TE NA DUHET EDHE PISHINA DHE QENI LINA:IDE SHUM E MIR TINA: POR QTE BEJME ME PISHINEN DHE QENIN LUSSI: VAJZA NDEHJONI KETU PISHINEN DO TA MBULOJM ME AT MBLESEN E PISHINES DHE DO TA MBULOJM ME SHUM BAR PER MBI QE TE MOS DALLOHET QE ESHTE PISHIN LONA:HAJDUTET NUK KAN HYR ENDE NE OBORR TINA:BUENO DRENUSHA:POR ME QENIN LINA: QKA DO BEJME ME TE EGZONA: QENIN DO TA LEME TE LIR NE DHOMEN E LOJRAVE DHE ATY DO TE LEME PICA SEPSE NJERIN NGA HAJDUTET ME DUKET SE ME ESHTE I NGJOFSHEM EGZONA SHIKON NE DRITARE DRENUSHA:PO MANDEJ EGZONA:ATY DO TE SHKOJ HAJDUTI QE JAM DUKE THENE UN PER PICA SEPSE PICA DO JET E NXEHT TAZE ME SIGURI MASANDEJ PICES DO TI VIJE ERE SHUM E MIR SHE AJ DO TE FUTET NE DHOM QENI DO RI ULUR POSHT KREVATIT DHE LUSSI DHE DRENUSHA DO RRIN MBRAPA DERES E KUR TE HIN HAJDUTI PER PICA JU DYJA DO JA MBYLLNI DEREN SHPEJT DHE AJ NUK DO MUND TA HAP APO JO TE GJITHA : SIIIIII HAHAHAHAH EGZONA:ENDE NUK MBAROVA VAJZA HAHAHAHAH QESH EGZONA DHE QENI DO TA NDJEK NEPER DHOM AT JA E GJITHA QE PATA PER TA THEN LUSSI:HAHAHAHAH MIR TASH TINA E EGZONA: ZINI POZICIONET TE GJITHA : SIIIII LONA :POR NE TERAS EGZONA: NE TERAS DO TE JET TI LONA DRENUSHA NJERA NE NJE AN DHE NJERA NE TJETREN DRENUSHA:SHUM SHUM MIR A HAHAH EGZONA:BAMOS CHICAS TE GJITHA : SIIIIIIIIIIIIIIIIIII
VAZHDOJENI | |
|
| |
Edona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Wed Apr 08, 2009 11:26 pm | |
| edona:vajza paramendoni ta takojme florin ketu sirena:do te ishte mrekulli tina:e pamundur sela:erdhen pijet qe i porositem lona:mendoj se u be vone edona:eja shkojme tina:te shkojme ne hotel tani sirena:te marrim nje taksi egzona:nuk pajtohem me ju na duhen 2 taksi tina:ah po vertet ashtu eshte ........
vazhdoni | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sat May 16, 2009 4:19 am | |
| libona:Ja pra po i theras taksit.. tina:oh sa ftoht qe ben.. (me ven vjen taksi )
vazhdo | |
|
| |
lussi Vdes per Florin
Numri i postimeve : 1200 Age : 30 Vendndodhja : in my place Kenget e preferuara te Floricientes? : los ninos no mueren Disponimi i pergjithshem : not always happy Registration date : 14/01/2009
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Mon Aug 17, 2009 11:03 pm | |
| edona-ja erdhen taksit egzona-os amir qe erdhen ejani te shkojme (mberiiten te hoteli dhe aty eshte nje makine luksoze perpara dyerve te hotelit ) tina- vajza a nuk eshte ajo flori sela- o po ajo eshte shkojme ta takojme te gjitha se bashku-shkojme edona-flor nuk mund te besoj qe po te shoh a je ti me te vertet flori-po une jam me te vertet egzona-endrra ime gjithmone ka qene te te takoj flori- epo me vjen mire qe u njohem tina-a mund te na japesh nga nje autograf flori- po sigurisht te gjitha se bashku -faleminderit
VAZHDONI | |
|
| |
Aurora Flori Fan
Numri i postimeve : 277 Age : 27 Vendndodhja : nga nje vend i bukur Kenget e preferuara te Floricientes? : "TE SIENTO" " MI VESTIDO AZUL " " Y ASI SERA" "DELFINA" "PORQUE" "KIKIRIKI" .."hay un cuento" Disponimi i pergjithshem : NGANJEHERE E LUMTUR,NERVOZE POR EDHE E MERZITUR Registration date : 14/08/2009
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Sun Aug 23, 2009 11:22 am | |
| aurora-flori nese deshiron mund te vish me ne ne hotel edona-po do te gezoheshim shum lussi-do te kalonim per mrekulli tina-eja me ne je e mirseardhur flori-do te doja por nuk mundem shihemi prap une po ik ja erdhi taksi im mirupafshim shoqeri te gjith.mirupafshim libona-ejani te nisemi po ben te ftoht egzona-mire te nisemi aurora-te ndahemi ne dy grupe disa ne njerin taksi te tjerat ne tjetrin taksi libona-mire pra ndahemi shihemi en hotel lussi-shihemi
VAZHDONI | |
|
| |
Libona Vdes per Florin
Numri i postimeve : 7095 Age : 31 Vendndodhja : En qualquier pais donde lo encuentro mi prinicipe y mis favoritos..En lugar da haditas! Kenget e preferuara te Floricientes? : Un enorme dragon,Te siento,Hay un cuento,Porque,Mi vestido azul,Chaval Chulito,1.2.3,y todas... Disponimi i pergjithshem : alegra y triste Registration date : 13/09/2008
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren Thu Aug 27, 2009 3:02 am | |
| libona:eja shkojme.Iu lutem z.taxi na dergoni na dergoni ne kete adrese.. lussi:Do kenaqemi. libona:Si jo,amiga?Eshte hera pare qe jemi keshtu te lumtura te gjtiha.. rina:Oh mezi pres te shkojm.. lussi:ehhe,ki durim pakez. rina:durimi esht ves qe nuk e kam(qesh) libona:oh goca..s'ia keni idene sa e lumtur jam..Sonte do bisedojme per te gjitha,do sqarojme gjithqka.. Tina:Oh po ,sonte mund te bejme plane te ndryshme per forum. lussi:Shpresoj te kemi PC te mjaftueshem.. libona:Oh lussi ,xD atje ka vend edhe per mil. njerz...Ka shume PC.
vazhdoni | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Qe ta njohim njera tjetren | |
| |
|
| |
| Qe ta njohim njera tjetren | |
|