Lusim antaret qe te jene sa me aktiv ne forum, dhe te postojn sa me shume, sepse kohve te fundit jemi duke u bere te kontrolluar nga menagjeri i Florencia Bertottit, Florit. Ju lusim qe te keni parasysh kete dhe te jeni sa me aktiv ne postimin e mesazheve, natyrisht pa i thyer rregullat. Nese ka ndonje antar qe nuk eshte i kenaqur me forumin, le te lajmerohet ne forum, dhe le te shpreh pakenaqesite e tij. Ata qe jane sa me aktiv, do selektohen me shume ne letren qe do dergohet tek Florencia Bertotti.
Numri i postimeve : 2205 Age : 29 Vendndodhja : Con las haditas de FLOR Kenget e preferuara te Floricientes? : Flores amarillas, CAV,Te siento, Hay un cuento, Laberinto, Porque, UN enorme dragon-ka shum Disponimi i pergjithshem : Siempre alegra Registration date : 19/07/2008
Po masi osht hera e pare pe qes shum nalt se pom pelqen teper valla mu:
Video:
Tekst: Hey..Hey..Hey Prishtine.. It“s like... and it goes... California Love...
(2Po2:) Ma ki inatin qo kryt qe ku rri nalt don mum prek kcen perpjet s“un um mrrin nalt Dal e hi shkoj e vi Ti sun um mrrin nalt E kur ki lek kur ki shmek truhet shpina A A A Ma ki inatin qo kryt qe ku rri nalt don mum prek kcen perpjet s“un um mrrin nalt Dal e hi shkoj e vi Ti sun um mrrin nalt E kur ki lek kur ki shmek te ruhet shpina A A A
(Capital-T:) jom high real high Aaa sun e bini vini hini si na A Prishtina osht e jona na po bina hite me tona Vini e hini e dilni intervisten sun e ,bini vet Na vina hina hit bina apet kejt qunu nkom se nuk e nali kit hip-hop nkontakt me rima edhe bita fanky non-stop Hip Hop Filozof une e ruj gjakun e ftoft nese marr mikrofon bini e qoni apostrof kur tum kish ngat syn lype maksimumin ton se une foli me baben ton qa po bina un me ton. Jom nalt hiq pa we kejt dini qa kom arrit shopping une boj qdo dit jom psychop ju e kini dit "Ey" qa po kqyr nalt kur po hina qa po thu kur na po vina qqa po din kur jom te bina ta bij repin nga prishtina jeni bo krejt regetona na po bina hite tona qyre vetit qa i bane e tash ruje femnen tone
I keep closer sa herė une du krejt e dini qe krejt jon me mu krejt e dini kush jon too high une jom nalt se jom shum fly nese kan inati kan arsye me pas nese kan dashni kan arsye me pas um njohin me fac edhe emrin ma dini Capital -t represent n' Prishtinė
(Ref 2x:) je rrit me senet tona Hitet tona me tona Hip-hop jo rege tona Prishtina eshte e jona ruju se shkele n'mina me neve dridhet bina tkallim kur rrepin e bina e jona eshte Prishtina
(Duffy“e:) you know it Back back back back se cilen her ma nalt zonin e kom mu desh veq prej bit e dej decimal zemer ama ni smile une kom style se jom shum In baby ritmin me hip e kom t“nalt dhezi sa her qė du kem ma shum se ni fakt baby! duhet me kcy shum nalt hala ma nalt. nė mal nė mal nese don me mrri muuu? ej eej ruju se shkele n“mina he'ej eej mir po tingllon dafina msohu me emnin tem nese ma ki inatin naaa na na nalt..
(2Po2:) ma ki inati qo kryt qė ku rri nalt don mum prek kcen perpjet s“un um mrrin nalt Dal e hi shkoj e vi Ti sun um mrrin nalt E kur ki lek kur ki shmek truhet shpina A A A A ma ki inatin qo kryt qe ku rri nalt don mum prek kcen perpjet s“un um mrrin nalt Dal e hi shkoj e vi Ti sun um mrrin nalt E kur ki lek kur ki shmek truhet shpina A A A
(Outro:) Now let me tell you one more time It“s your boy Capital-T and 2po2 and Duffy“e and 2 High records and ArbasSound Let“s go go go go go
Get“em....Get“em....Get“em.... Put“em up...Put“em up...Put“em up... Hey..Hey.. Get“em....Get“em....Get“em.... Put“em up...Put“em up...Put“em up... 2 High records and ArbasSoooooooound!
Numri i postimeve : 6018 Age : 28 Vendndodhja : De mas linda del mundo FLOR BERTOTTI Kenget e preferuara te Floricientes? : "Flores amarillas"."Te siento" ."En enombre dragon"Ding-dong"."Delfina"."Por que"."Kikiriki"."Des que te vi".Haj un cuento"... Disponimi i pergjithshem : e hareshme Registration date : 13/12/2008